Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Θέμα Primesport: Αυτή είναι η πιθανότερη ημερομηνία επιστροφής του Γιούχτα στο γήπεδο του

Μετά από ένα διάστημα διακοπής τις τελευταίες ημέρες , οι εργασίες στο γήπεδο του Γιούχτα στις Αρχάνες θα συνεχιστούν με αμείωτους ρυθμούς έτσι ώστε το γήπεδο να είναι όσο το δυνατόν πιο σύντομα έτοιμο για να παραδοθεί προς χρήση για το πρωτάθλημα της Super League 2. 

Όπως σας αναφέραμε και σε άλλο σημερινό ρεπορτάζ ο Γιούχτας θα δώσει τα επόμενα εντός έδρας παιχνίδια του στο Παγκρήτιο Στάδιο αρχής γενομένης από το ματς Κυπέλλου της Τετάρτης με τον Ατρόμητο και στη συνέχεια όταν ολοκληρωθούν τα έργα στο γήπεδο των Αρχανών θα παίξει στη φυσική του έδρα.

Το γήπεδο του Γιούχτα αυτή την στιγμή θυμίζει εργοτάξιο αλλά σύμφωνα με πληροφορίες του Primesport.gr τα έργα αναμένεται να έχουν ολοκληρωθεί σε περίπου 1,5 μήνα και ειδικά μέχρι το τέλος του 2023.

Βάσει του χρονοδιαγράμματος που υπάρχει από την πλευρά της διοίκησης του Γιούχτα το πιθανότερο είναι το πρώτο εντός έδρας ματς των “πρασίνων” στη φυσική τους έδρα να διεξαχθεί απέναντι στην Καλαμάτα στο παιχνίδι για την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 2.

Η αναμονή φτάνει στο τέλος της λοιπόν για τους ανθρώπους αλλά και τους φιλάθλους του Γιούχτα με το Νομό Ηρακλείου να αποκτά ένα σύγχρονο πλέον γήπεδο μετά την ολοκλήρωση των εργασιών εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου.