Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Θέμα Primesport: Παρακολουθεί την περίπτωση Πίρσμαν για το αριστερό άκρο της άμυνας o ΟΦΗ

Μετά την είδηση που έγινε γνωστή δια στόματος Μηνά Λυσάνδρου ότι ο Μπαλογιάννης δύσκολα θα συνεχίσει την καριέρα του στην κρητική ομάδα καθώς φαίνεται ότι οδεύει προς ομάδα του εξωτερικού ο ΟΦΗ έχει βγει στην αγορά τόσο εντός όσο και εκτός συνόρων προκειμένου να βρει τον αντικαταστάτη του καθώς ο ΟΦΗ έχει μείνει μόνο με τον Τοράρινσον στο αριστερό άκρο της άμυνας. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του Primesport.gr ένας από τους παίκτες που βρίσκονται στο ραντάρ του ΟΦΗ είναι μια εξαιρετική περίπτωση ποδοσφαιριστή από τον Άρη. Ο λόγος για τον 32χρονο αριστερό μπακ του Άρη και πρώην του ΠΑΣ Γιάννινα Μάρβιν Πίρσμαν ο οποίος σύμφωνα με τα ρεπορτάζ ιστοσελίδων της Θεσσαλονίκης παρά το ότι έχει ένα χρόνο συμβόλαιο ακόμη με την ομάδα του δεν αποκλείεται να καθίσει σύντομα στο τραπέζι των συζητήσεων για να το λύσει.

O Bέγλος μπακ που μπορεί να παίξει και σαν στόπερ σε τριάδα λόγω της καλής τεχνικής του κατάρτισης και του ύψους του (1,86) είχε φέτος και καλά και κακά παιχνίδια με τον Άρη με τον οποίο μέτρησε 32 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Κύπελλο αλλά στον Άρη περίμεναν περισσότερα από αυτόν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Πίρσμαν φαίνεται να μην είναι ο μοναδικός παίκτης από το ελληνικό πρωτάθλημα που εξετάζουν στον ΟΦΗ από την Ελλάδα καθώς ακόμη ένας ξένος παίκτης και ένας Έλληνας που αγωνίστηκαν φέτος στη Super League φαίνεται να βρίσκονται στα ραντάρ τους.

Σε ότι αφορά τον Πίρσμαν στα συν είναι πως πρόκειται για ένα παίκτη που γνωρίζει πολύ καλά το ελληνικό πρωτάθλημα καθώς έχει συμπληρώσει ήδη τρία χρόνια παρουσίας αλλά σίγουρα πρόκειται και μια πολύ ακριβή και δύσκολη περίπτωση στην οποία πρέπει ο ΟΦΗ να περιμένει να μείνει ελεύθερος ο ποδοσφαιριστής και μετά να μπει σε διαπραγμάτευση μαζί του.