Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Θέμα Primesport: Πληγή οι εκτός έδρας αγώνες για τον Γιούχτα, σωτήρια τα ματς στην Κρήτη

Μετά από 22 αγωνιστικές η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος του Νοτίου Ομίλου της Super League 2 ολοκληρώθηκε την Κυριακή με τον Γιούχτα να καταφέρνει έστω και στο τελευταίο παιχνίδι να μπει στα Play Out για να διεκδικήσει την παραμονή του στην κατηγορία αποφεύγοντας τον απευθείας υποβιβασμό. 

Η ομάδα των Αρχανών στην κανονική περίοδο κατάφερε να συγκεντρώσει συνολικά 22 πόντους τερματίζοντας στην 9η θέση του πρωταθλήματος μεταξύ 12 ομάδων και είχε δυνατά και αδύνατα σημεία σε αυτή την πορεία της.

Το δυνατό σημείο του Γιούχτα ήταν η αξιοποίηση των εντός έδρας αγώνων. Και όταν λέμε εντός έδρας εννοούμε τα παιχνίδια που έδωσαν οι Αρχανιώτες εντός Κρήτης καθώς μόλις χθες κατάφεραν να παίξουν κόντρα στον Τηλυκράτη το πρώτο τους ματς στη φυσική τους έδρα. Ο Γιούχτας χρησιμοποίησε σαν έδρα το Βουζουνεράκειο στην Ιεράπετρα, το Παγκρήτιο Στάδιο και το Γεντί Κουλέ μέχρι να ολοκληρωθούν τα έργα στο δικό του σπίτι που πλέον θα αποτελέσει το δικό του “φρούριο” στη μάχη για την παραμονή στην κατηγορία.

Εντός Κρήτης πάντως ο Γιούχτας κατάφερε να έχει πάρα πολύ καλή παρουσία καθώς σε 11 παιχνίδια κατάφερε να συγκεντρώσει συνολικά 19 πόντους από τους 22 συνολικά στο πρωτάθλημα έχοντας 5 νίκες, 4 ισοπαλίες και μόλις 2 ήττες και αυτές πολύ δύσκολα από την πρωτοπόρο Athens Καλλιθέα και την Ηλιούπολη.

Σε αντίθεση με τις πολύ καλές επιδόσεις εντός Κρήτης ο Γιούχτας πέρασε πολύ δύσκολα μακριά από το νησί στα 11 ματς που έδωσε στην κανονική περίοδο. Και αυτό γιατί κατάφερε να συγκεντρώσει μόλις 3 βαθμούς και αυτούς από ισοπαλίες με απολογισμό 3 ισοπαλίες και 8 ήττες που ουσιαστικά ήταν και η αιτία που το συγκρότημα του Κ. Ανυφαντάκη πάλεψε μέχρι τέλους για να αποφύγει τον απευθείας υποβιβασμό.

Τα εντός έδρας παιχνίδια του Γιούχτα

Γιούχτας- Διαγόρας 2-0

Γιούχτας- Παναχαϊκή 2-1

Γιούχτας- Παναθηναϊκός Β΄2-0

Γιούχτας- Ολυμπιακός Β΄2-2

Γιούχτας- Χανιά 0-0

Γιούχτας- Ιωνικός 2-2

Γιούχτας- Καλαμάτα 1-1

Γιούχτας- Athens Καλλιθέα 1-2

Γιούχτας- Αιγάλεω 2-0

Γιούχτας- Ηλιούπολη 0-1

Γιούχτας- Τηλυκράτης Λευκάδας 1-0

Τα εκτός έδρας παιχνίδια του Γιούχτα 

Καλαμάτα- Γιούχτας 3-1

Athens Καλλιθέα- Γιούχτας 1-0

Αιγάλεω- Γιούχτας 1-0

Ηλιούπολη- Γιούχτας 0-0

Τηλυκράτης- Γιούχτας 0-0

Διαγόρας- Γιούχτας 2-0

Παναχαϊκή- Γιούχτας 3-1

Παναθηναϊκός Β- Γιούχτας 2-1

Ολυμπιακός Β΄- Γιούχτας 3-1

Χανιά- Γιούχτας 4-1

Ιωνικός- Γιούχτας 0-0