Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Θέμα Primesport: Στο Παγκρήτιο Στάδιο το παιχνίδι Κυπέλλου του Γιούχτα με τον Ατρόμητο

Μετά το κρητικό ντέρμπι με την ομάδα των Χανίων που θα γίνει την Κυριακή στο Γεντί Κουλέ, ακολουθεί ένα ιστορικό ματς για την ομάδα του Γιούχτα την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου στο Ηράκλειο με αντίπαλο τον Ατρόμητο για την 5η φάση του Κυπέλλου Ελλάδος. 

Το ματς είναι ιστορικό από την άποψη ότι ο Γιούχτας θα αντιμετωπίσει σε νοκ άουτ παιχνίδι για πρώτη φορά στην ιστορία του ομάδα της Super League σε επίσημο αγώνα και αυτό από μόνο του δίνει άλλη αίγλη στην αναμέτρηση πέρα από το δέλεαρ της πρόκρισης που πάντα υπάρχει όταν μιλάμε για παιχνίδι που δεν υπάρχει επαναληπτικός.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Primesport.gr το ματς ανάμεσα στο Γιούχτα και τον Ατρόμητο θα διεξαχθεί στο Παγκρήτιο Στάδιο καθώς πλέον ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και έχει λυθεί το ζήτημα που υπήρχε με το χορτάρι στο κεντρικό γήπεδο.

Μάλιστα το Παγκρήτιο Στάδιο θα αποτελέσει την έδρα του Γιούχτα και για τα επόμενα εντός έδρας παιχνίδια μέχρι η ομάδα των Αρχανών να μετακομίσει στο γήπεδο της που αυτή τη στιγμή θυμίζει εργοτάξιο με τις εργασίες να είναι πυρετώδεις.

Οι προπονήσεις πάντως θα συνεχίσουν να γίνονται και το επόμενο διάστημα στις Αρχάνες καθώς δεν είναι έτοιμο ακόμα το βοηθητικό γήπεδο στο Παγκρήτιο Στάδιο.