Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Θέμα Primesport: Τα πεπραγμένα των δανεικών του ΟΦΗ

Τρεις παίκτες από το υπάρχον ρόστερ της ομάδας έδωσε τον Ιανουάριο δανεικούς ο ΟΦΗ από την στιγμή που δεν βρισκόταν στα βασικά πλάνα του προπονητή της ομάδας Βάλντας Νταμπράουσκας και το Primesport.gr καταγράφει σήμερα το τι έχουν κάνει μέχρι στιγμής στις ομάδες που πήγαν δανεικοί αυτοί οι ποδοσφαιριστές. 

Ο Σόνι Στίβενς μετακόμισε στις 30 Ιανουαρίου στην Ντε Χάαγκ και την Β΄κατηγορία της Ολλανδίας και έχει πάρει αρκετά ματς και πιο συγκεκριμένα 12 στο σύνολο σε πρωτάθλημα και Κύπελλο κρατώντας όμως μόνο δύο φορές ανέπαφη την εστία του έχοντας δεχθεί συνολικά 17 τέρματα. Η Ντε Χάαγκ βρίσκεται ακριβώς στη μέση του βαθμολογικού πίνακα με 43 πόντους 5 στροφές πριν το τέλος της κανονικής περιόδου.

Ο Φιορίν Ντουρμισάι μετακόμισε τον Ιανουάριο στην Κύπρο ως δανεικός στον Ολυμπιακό Λευκωσίας σε μια ομάδα που μάχεται για την παραμονή της στην Α΄κατηγορία και αν και έκανε ιδανικό ντεμπούτο με γκολ στάθηκε άτυχος καθώς τραυματίστηκε σοβαρά στον χιαστό και επανήλθε μόλις πριν λίγες ημέρες καταγράφοντας την δεύτερη συμμετοχή του ως αλλαγή στον Κυπριακό σύλλογο σε μια σεζόν που δεν έχει πάει καθόλου καλά για τον 26χρονο επιθετικό της κρητικής ομάδας.

Τέλος ο Μπρους Καμάου που πήγε την 1η Φεβρουαρίου δανεικός από τον ΟΦΗ στη Μέλμπουρν έχει καταγράψει μέχρι στιγμής 7 ολιγόλεπτες συμμετοχές με την Αυστραλιανή ομάδα ξεκινώντας μόλις μια φορά στο αρχικό σχήμα όπου έγινε και αλλαγή στο ημίχρονο της αναμέτρησης με την Περθ Γκλόρι , ενώ έχει μοιράσει 1 ασίστ.