Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Θέμα Primesport : H αξιολόγηση των χειμερινών μεταγραφών του ΟΦΗ

Πέντε μεταγραφές έκανε ο ΟΦΗ στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο προσπαθώντας να αλλάξει την εικόνα της ομάδας του και να την βοηθήσει να ξεφύγει από την δύσκολη θέση που είχε βρεθεί λόγω των συνεχόμενων κακών αποτελεσμάτων. 

Πλέον με τέσσερα ματς να έχουν απομείνει πριν το τέλος της σεζόν και με τον ΟΦΗ να βρίσκεται μια ανάσα από την παραμονή του στην κατηγορία είναι μια καλή περίοδος να γίνει και μια πρώτη αξιολόγηση των χειμερινών μεταγραφών και το κατά πόσο αυτές βοήθησαν ουσιαστικά την ομάδα να ξεφύγει από την δύσκολη θέση.

Πάμε να δούμε αναλυτικά λοιπόν στο ειδικό θέμα του Primesport.gr τι “ψάρια’ έχουν πιάσει μέχρι τώρα οι νεοφερμένοι παίκτες της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου: 

Άάρον Ισέκα: Ο ΟΦΗ πέτυχε διάνα με την επιλογή του Βέλγου επιθετικού που έλυσε σε μεγάλο βαθμό το επιθετικό πρόβλημα του ΟΦΗ που σκόραρε με το σταγονόμετρο μέχρι να έρθει ο ίδιος στην ομάδα. Ο Ισέκα πήρε αμέσως τη φανέλα του βασικού στο σπίτι του αφήνοντας στον πάγκο τον ντεφορμέ Φελίπε O Iσέκα σε 10 παιχνίδια σε πρωτάθλημα και Κύπελλο έχει καταφέρει να σημειώσει μέχρι στιγμής 5 τέρματα ενώ έχει δώσει και μια 1 ασίστ καθώς είναι ιδιαίτερα επιδραστικός στο  παιχνίδι της κρητικής ομάδας.

Μακάνα Μπάκου: Ο Γερμανός εξτρέμ ήρθε να δώσει λύσεις επιθετικά στις πτέρυγες του ΟΦΗ αλλά μέχρι στιγμής το μόνο που κρατάμε είναι η ταχύτητα του. Καλός , φιλότιμος παίκτης αλλά μέχρι εκεί. Ο Μπάκου έχει παίξει τα περισσότερα παιχνίδια από τους νεοφερμένους του χειμώνα για τον ΟΦΗ έχοντας αγωνιστεί σε 13 παιχνίδια αλλά μόλις το Σάββατο πέτυχε το δεύτερο τέρμα του με την κρητική ομάδα σε πρωτάθλημα και Κύπελλο και έχει δώσει και 2 ασίστ. Βάσει συμμετοχών και κλασικών χαμένων ευκαιριών μπορούσε να είχε προσφέρει παραγωγικά περισσότερα πράγματα.

Ματέους Μπρεσάν: Ήρθε τον Ιανουάριου για να πάρει θέση βασικού στο κέντρο της άμυνας αφού ο Λαμπρόπουλος δεν ενέπνεε εμπιστοσύνη . Κουβαλώντας ένα καλό βιογραφικό βρέθηκε αμέσως δίπλα στο πλευρό του Βούρου και από τα πρώτα δύο ματς που αγωνίστηκε με Παναιτωλικό και ΑΕΚ έδειξε δείγματα έμπειρου και κοντρολαρισμένου ποδοσφαιριστή. Στάθηκε άτυχος όμως στο τρίτο του παιχνίδι με τη φανέλα του ΟΦΗ με αντίπαλο την Κηφισιά καθώς χτύπησε σοβαρά καθώς υπέστη κάταγμα και ουσιαστικά χάνει το υπόλοιπο της σεζόν. Έχει ένα χρόνο ακόμα συμβόλαιο και δεδομένα θα κριθεί από τη νέα σεζόν .

Λουκάο: Ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός ήρθε ως μεταγραφή κυριολεκτικά της τελευταίας στιγμής για να καλύψει το κενό του τραυματία Μπρεσάν αλλά μέχρι στιγμής έχει περιοριστεί σε μόλις 4 συμμετοχές στο πρωτάθλημα έχοντας παίξει μόνο ένα ματς βασικός στο Βόλο όπου έκανε πολύ κακή εμφάνιση. Σίγουρα περιμέναν όλοι περισσότερα από τον Λουκάο που ουσιαστικά πλήρωσε σε μεγάλο βαθμό το γεγονός ότι ήρθε αγωνιστικά ανέτοιμος και χρειάστηκε αρκετό χρόνο για να προσαρμοστεί.

Χέσους Χιμένεθ: Πάνω που είχε αρχίσει να προσαρμόζεται στην ομάδα και πέτυχε ένα υπέροχο γκολ με τον Παναθηναϊκό τραυματίστηκε μετά το ματς με την Κηφισιά στις 16 Μαρτίου και έκτοτε δεν έχει αγωνιστεί ξανά. Βρίσκεται στο δρόμο της επιστροφής πλέον και δεν αποκλείεται να τον δούμε στα δύο τελευταία παιχνίδια των Play Outs. Στα 4 ματς που πρόλαβε να παίξει έδειξε ότι διαθέτει ποιότητα με τη μπάλα στα πόδια και έχει καλά τελειώματα. Έχει συμβόλαιο και για του χρόνου και μια καλή προετοιμασία μπορεί να αποτελέσει ένα ουσιαστικό παίκτη για την επόμενη σεζόν.