Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Θοδ. Ελευθεριάδης: “H K17 του ΟΦΗ βρίσκεται σε καλό δρόμο”

Σημαντική εκτός έδρας νίκη με 2-3 επί του Πανιωνίου εκτός έδρας σημείωσε η Κ17 του ΟΦΗ το Σάββατο το μεσημέρι στο γήπεδο του Αλίμου για την 1η αγωνιστική της 2ης φάσης του ομίλου του. 

Ο τεχνικός διευθυντής των τμημάτων υποδομής του ΟΦΗ Θοδωρής Ελευθεριάδης μιλώντας στο Primesport.gr μετά το τέλος της αναμέτρησης για το παιχνίδι επισήμανε: 

“Ήταν η πρεμιέρα του δευτέρου γύρου . Έχουμε ξαναπαίξει με τα παιδιά του Πανιωνίου πριν από 1,5 μήνα και νομίζω ότι ήταν ένα ίδιο ματς με αυτό του πρώτου γύρου, με γκολ και φάσεις εκατέρωθεν καθώς προσπάθησαν πάρα πολύ επιθετικά και οι δύο ομάδες, χωρίς να έχουν αμυντικές σκοπιμότητες. Δείξαμε σε ακόμη ένα παιχνίδι ότι βρισκόμαστε στο σωστό δρόμο . Δείχνουμε ότι βάζουμε στόχους και τους εκπληρώνουμε. Πολλά παιδιά και οι βασικοί και αυτοί που μπήκαν ως αλλαγή μας βοήθησαν αρκετά. Η περσινή σεζόν για την Κ17 του ΟΦΗ ήταν λίγο περίεργη σε επίπεδο αποτελεσμάτων αλλά η εκπαίδευση είναι εκπαίδευση. Τα παιδιά έχουν εκπαιδευτεί , αλλά σίγουρα όταν έχουμε και καλά αποτελέσματα και μάλιστα στις καθυστερήσεις μέχρι να πάνε στην Κ19 τα παιδιά και αυτό παίζει το ρόλο του”.