Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Θρίαμβος του Εργοτέλη στη Δαμάστα με χατ-τρικ Ντίσα!

Θρίαμβος στη Δαμάστα για τον Εργοτέλη με σκορ 1-5 στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Ο άκρως αποτελεσματικός Εργοτέλης, έφυγε θριαμβευτικά με το τρίποντο της νίκης από τη Δαμάστα, επικρατώντας της ομώνυμης ομάδας με 1-5 για την 25η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΗ, έχοντας ως απόλυτο πρωταγωνιστή τον Ντάνιελ Ντίσα που πέτυχε χατ-τρικ.

Το αποτέλεσμα αυτό έβαλε σε σοβαρούς μπελάδες τη Δαμάστα, η οποία βλέπει όλο και περισσότερο να υποχωρεί στην γενική κατάταξη.

«Τρελός» ρυθμός από πρώτα λεπτά στη Δαμάστα, με τον Εργοτέλη να ανοίγει το σκορ μόλις στο 4′ με τον Ντίσα, ο οποίος μετουσίωσε σε ασίστ το κόψιμο του Ντίσα, με τον Γιάννη Κόκκινο να απαντά στο 6′, ισοφαρίζοντας σε 1-1 στέλνοντας τη μπάλα στον ουρανό των διχτύων με τρομερό τελείωμα.

Στο 30′ ο Ντίσα βγήκε στην πλάτη της άμυνας της Δαμάστας , όμως το τελείωμα του ήταν κακό. Στο 33′ ο Εργοτέλης κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Ταγγίνη από τον Χατζιδάκη, με τον Χότζα όμως να νικιέται από τον τερματοφύλακα της Δαμάστας, ένα λεπτό αργότερα για να πάρει το… αίμα του πίσω, ωστόσο η χαρά του κράτησε για μόλις λίγα δευτερόλεπτα.

Κι αυτό γιατί, από την απόκρουση του η μπάλα έφυγε κόρνερ, το οποίο εκτέλεσε ο Χότζα για να στείλει τη μπάλα σε ένα σημείο που βρέθηκε μόνος ο Ντίσα που δεν είχε πρόβλημα να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-2.

Στο 36′ μεγάλη χαμένη ευκαιρία για τη Δαμάστα να φτάσει στην ισοφάριση όμως το σουτ του Κεφαλογιάννη από πολύ κοντά έφυγε άουτ. Η τελευταία φάση του πρώτου μέρους ανήκε και πάλι στη Δαμάστα, με το σουτ του Γ. Κόκκινου να φεύγει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Μιράσι.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους, ο Εργοτέλης κατάφερε να κάνει τρία τα τέρματα του στο παιχνίδι. Ο Ταγγίνης έφυγε στη πλάτη της άμυνας των γηπεδούχων και απέναντι στον Χατζιδάκη πλάσαρε σωστά για το 1-3 στο 47′.

Από μία ευκαιρία για κάθε ομάδα στη συνέχεια του αγώνα, με τον Χότζα να φτάνει κοντά στο γκολ, όμως ο Χατζιδάκης απέκρουσε στο 62′, ενώ για τη Δαμάστα προσπάθησε να σκοράρει χωρίς αποτέλεσμα, ο Ρουμπάκης που είχε μπει λίγο νωρίτερα στον αγωνιστικό χώρο στο 72′.

Στο 80′ οι φιλοξενούμενοι έχασαν διπλή ευκαιρία να βάλουν τέλος στην υπόθεση νίκη, με τους Μιχελουδάκη – Χότζα να μην μπορούν να νικήσουν τον Χατζιδάκη που κράτησε “ζωντανή” τη Δαμάστα.

Ό,τι δεν κατάφεραν οι συμπαίκτες του, πέτυχε ο Ντίσα στο 86′ νικώντας τους πάντες στον αερά και κάνοντας το 1-4 με κεφαλιά, ενώ το τελικό 1-5 διαμόρφωσε ο Φαϊτάκης που μπήκε λίγο νωρίτερα στο παιχνίδι.

ΔΑΜΑΣΤΑ (Δημήτρης Κόκκινος): Χατζιδάκης, Διακάκης, Μαυρογιαννάκης (81′ Οικονομάκης), Φραγκούλης (46′ Ζερβάκης), Μηλιαράκης, Αποστολάκης (81′ Χασουράκης), Κόκκινος Α., Κόκκινος Ν., Κόκκινος Ι., Κεφαλογιάννης (57′ Ρουμπάκης), Κατσαρός

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Κουτίδης – Ξημεράκης): Μιράσι, Ψυχαράκης (83′ Φαϊτάκης), Μερκουλίδης, Κορνάρος, Φαϊτάκης, Χότζα, Παναγιωτάκης, Ταγγίνης (70′ Μιχελουδάκης), Μαυροειδής, Ντίσα, Πλατοκούκης