Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Θύρα 13: «Όποιος δεν αντέχει να φύγει και να πάει στα τσακίδια»

Σκληρή γλώσσα χρησιμοποίησε η Θύρα 13 μία ημέρα μετά τη συντριβή του Παναθηναϊκού από τον Ολυμπιακό στο κλειστό του ΟΑΚΑ εξαπολύοντας επίθεση προς πάσα κατεύθυνση

Στην αντεπίθεση πέρασαν οι οργανωμένοι φίλοι του Παναθηναϊκού μετά την αποκαρδιωτική εμφάνιση της ομάδας τους στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό!

Η Θύρα 13 εξέδωσε ανακοίνωσε στην οποία έκρουσε τον κώδωνα ενόψει της συνέχειας. Χαρακτήρισε «άνιωθους» τους παίκτες εξηγώντας ότι «όποιος δεν αντέχει να πάει στα τσακίδια» έριξε ευθύνες στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, στο προπονητικό τιμ και επισήμανε ότι πρέπει να γίνουν αλλαγές καταλήγοντας ότι όλοι κρίνονται εκ του αποτελέσματος.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε η ανακοίνωση της Θύρας 13

«Άνιωθοι παίκτες που δεν μπήκαν ποτέ με την φανέλα του εξάστερου, δεν ένιωσαν ποτέ τον παλμό της κερκίδας, κατώτεροι των περιστάσεων. Παίκτες που υπό κανονικές συνθήκες δεν θα περνάγανε ούτε έξω από το ΟΑΚΑ.

Όποιος δεν αντέχει να φύγει και να πάει στα τσακίδια.

Μηδενικός σχεδιασμός με ευθύνες από τον Δ.Γιαννακόπουλο μέχρι τον τελευταίο στην ομάδα, εν λευκώ αποφάσεις χωρίς ουσία κ πρόγραμμα. Ένα συγνώμη από τα Ιμαλάια δεν αρκεί για το χάλι της ομάδας περιμένουμε πράξεις.

Ο καλύτερος σου παίκτης να είναι προσθήκη μεσούσης της σεζόν και αυτός κιόλας να μην είναι αρεστός από το σταφ που τρέχει την ομάδα(που έχει ήδη αποτύχει).

Και επειδή όλα κρίνονται εκ του αποτελέσματος και την ευθύνη που έχετε, πρέπει να γίνουν αλλαγές χθες.

Η κληρονομιά του εξάστερου Παναθηναϊκού είναι βαριά. Δυστυχώς ή ευτυχώς ο κόσμος του είναι απαιτητικός με το τμήμα αυτό και η ανοχή μηδενική.

Δεν θα υπάρξει άλλη ευκαιρία στο επόμενο θα φύγετε με κλωτσιές.

ΘΥΡΑ 13-1966»

Πηγή: gazzetta.gr