Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ισοπαλία χωρίς τέρματα στο Καστέλι

Δεν υπήρξε νικητής στο ματς του Δωριέα με τον Αετό Ανωγείων

Σε ένα παιχνίδι, όπου οι δύο ομάδες μοιράστηκαν τις καλές στιγμές, Δωριέας και Αετός Ανωγείων πήραν από ένα βαθμό καθώς καμία από τις δύο δεν κατάφερε να πετύχει κάποιο τέρμα με το 0-0 να μένει μέχρι το τέλος.

Στο πρώτο ημίχρονο είδαμε ένα παιχνίδι κέντρου χωρίς πολλές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες.

Στην επανάληψη οι δύο ομάδες ήταν πιο ενεργητικές και οι γηπεδούχοι απείλησαν με τον Εργαζάκη στο 50’, όμως δεν κατάφεραν να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα.
Στην συνέχεια ο Αετός είχε σειρά να απειλήσει και μάλιστα σε δύο περιπτώσεις στο 61’ και στο 62’ με τον Ζερβό να είναι εκεί και τις δύο φορές και να κρατάει ανέπαφη την εστία του.

Όσο ο χρόνος περνούσε οι δύο ομάδες έψαξαν το γκολ καθώς και οι δύο ήθελαν τη νίκη για τους δικούς τους λόγους η κάθε μία, όμως τίποτα δεν άλλαξε καθώς η μπάλα δεν κατέληξε στα δίχτυα σε καμία από τις δύο πλευρές του γηπέδου με αποτέλεσμα το 0-0 να μένει μέχρι το τέλος και τις δύο ομάδες να μοιράζονται βαθμούς και εντυπώσεις.

Συνθέσεις:

Δωριέας (Λ. Παπαδάκης): Ζερβός, Τζιμπιμπάκης, Χριστοδουλάκης, Μαζιτζής, Βογιατζάκης, Καπαρουνάκης (63’ λ.τρ. Τουτουδάκης), Νηστικάκης (19’ λ.τρ. Μούκα), Ανδριανάκης, Εργαζάκης, Δατσέρης (46’ Δουνδουλάκης), Πεχυνάκης (43’ Παπαδαντωνάκης)

Αετός Ανωγείων (Π. Λαδουκάκης): Σκουραδάκης, Κυριακάκης, Δασκαλάκης, Χαλκιαδάκης, Κονιός, Χανιωτάκης, Σπαχής, Αγγελής, Καστρινός, Κεφαλογιάννης Λ., Κανταρτζής