Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ισόπαλο το ντέρμπι παραμονής των Μοιρών – “Έσωσε” τον βαθμό στο τέλος με Χιώτη ο Μοχός!

Ισόπαλο έληξε το ντέρμπι στις Μοίρες

Από έναν βαθμό πήραν Μοίρες και Μοχός στο ντέρμπι παραμονής με το τελικό σκορ να είναι το 1-1 μετά από τα γκολ του Κυριακάκη και του Χιώτη.

Οι γηπεδούχοι ήταν εκείνοι που βρήκαν το γκολ νωρίς και έλεγξαν το ματς μέχρι και το 90′ όπου είδαν τον Μοχό να βρίσκει το γκολ που έψαχνε και να τους παίρνει την νίκη μέσα από τα χέρια τους.

Οι Μοίρες προηγήθηκαν μόλις στο 5′ με τον Κυριακάκη με ριντμπάουντ μετά από σουτ του Ζωγραφάκη που απέκρουσε ο τερματοφύλακας του Μοχού και κατάφεραν να πάνε στα αποδυτήρια προηγούμενες με σκορ 1-0 παρ’ ότι έχασαν δύο ακόμη καλές στιγμές με Μαυρίδη και Ηλιάκη για το 2-0 πριν το ημίχρονο!

Στην επανάληψη απείλησε ο Μοχός για το 1-1, όμως ο Δανδάλης είπε όχι στο σουτ που έγινε, ενώ για τους γηπεδούχους είχαν μεγάλες χαμένες ευκαιρίες οι Μαυρίδης και Χατζάκης με τον τελευταίο να αστοχεί σε κενή εστία στο 89′!

Εκεί που όλα έδειχναν ότι οι γηπεδούχοι θα κερδίσουν το ματς ο Μοχός βρήκε το γκολ που χρειαζόταν με τον Χιώτη στο 90′ και πήρε ένα πολύτιμο βαθμό για την μάχη για την παραμονή στην κατηγορία!

Μετά την λήξη του παιχνιδιού είχαμε δύο αποβολές για τους Χατζάκη και Καρβελλά μετά από μεταξύ τους λογομαχία.

Συνθέσεις:

Μοίρες: Δανδάλης, Παπαδωμανωλάκης, Ρουκουνάκης, Φανουράκης, Καργάκης Α. (55′ Σκαπερδάς), Γκίνη, Τσακάνι, Ηλιάκης (60′ Πολυχρονάκης), Ζωγραφάκης (46′ Χατζάκης), Κυριακάκης, Παπαδάκης

Μοχός: Μουτζούρης, Καρβελλάς, Αλατίκ, Γκάρης, Βαρδάκης, Κεφάκης, Τσιμηνικάκης (68′ Διαμαντάκης), Χιώτης, Σούρσος (76′ Φραγκάκης), Ποντίκαλης (90′ Μίχος), Σκουτέλης