Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Κάλλιο αργά παρά… ποτέ για τους Νέους Αλμυρού: Πρώτη νίκη με ανατροπή επί της Ομόνοιας!

Την πρώτη της μεγάλη νίκη μέσα στη σεζόν πανηγύρισε η ομάδα των Νέων Αλμυρού, που επικράτησε με ανατροπή της Ομόνοιας Καλλιθέας με σκορ 3-1.

Έπρεπε να φτάσουμε στην πρεμιέρα του β’ γύρου για να έρθει η πρώτη νίκη της σεζόν για την νεανική ομάδα του Αλμυρού, η οποία χάρη στην εξαιρετική απόδοση της στο δεύτερο ημίχρονο πήρε τη νίκη με 3-1.

Ο Λιακάκης ήταν εκείνος που άνοιξε το σκορ για την Ομόνοια λίγο πριν κλείσει το πρώτο ημίχρονο του αγώνα, όμως οι παίκτες του Νίκου Μυλωνίδη, μπήκαν αποφασισμένοι στην επανάληψη για να ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση.

Στο 50′ ο Βασιλάκης ισοφάρισε σε 1-1 για τους Νέους Αλμυρού, για να έρθει ο Γκίνι από τον πάγκο να σκοράρει το γκολ της ανατροπής για τους γηπεδούχους στο 72′.

Ο δρόμος δεν είχε… επιστροφή για την Ομόνοια Καλλιθέας, με τον Τζαγκαράκη στα τελευταία λεπτά του αγώνα να διευρύνει το προβάδισμα της ομάδας του (83′) και να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα, 3-1.

Νέοι Αλμυρού: Παγωμένος, Γρινιεζάκης, Περγαντής, Παπαδάκης, Καλλιαρός, Στρατάκης, Τζαγκαράκης, Κατσαρός, Μουρτζάκης, Βασιλάκης, Μαυρογιάννης

Ομόνοια Καλλιθέας: Κτιστάκης, Γεωργαλής, Καραδάκης, Μπουλούκας, Γούρλας, Παρασύρης, Λιακάκης, Μπαντούνας, Φραγκιαδάκης, Σταυράτης