Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Κάνει «ζημιές» ο… αδιάφορος ΠΑΟΚ

Μπορεί η διαφορά του με πέρυσι να είναι τεράστια, έχοντας αλλάξει προπονητή αλλά και σε πολύ μεγάλο ποσοστό το ρόστερ του, όμως ο ΠΑΟΚ παραμένει μία εξαιρετική ομάδα που στην καλή της ημέρα, μπορεί να νικήσει κάθε αντίπαλο.

To νεανικό σύνολο του Βασίλη Πλεσίτη, παρότι ξεκίνησε… στραβά τη σεζόν και έμεινε πολύ πίσω σε σχέση με τους ανταγωνιστές του, έχει δεθεί σαν ομάδα τους τελευταίους μήνες, κάτι που αποδεικνύεται και στο γήπεδο, όπου έχει υπερπηδήσει τα εμπόδια των τριών διεκδικητών του τίτλου.

Η αρχή έγινε στην έδρα του, στον Κρουσώνα όπου έβαλε ένα μικρό… στοπ στην ξέφρενη πορεία του ΑΟ Τυμπακίου, νικώντας τον με 2-1 στην 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος, ενώ συνέχισε με μεγάλο «διπλό» στην έδρα του Ρωμανού, τον οποίο και ανάγκασε στην πρώτη απώλεια βαθμών του μέσα στην Ελιά.

Το συγκρότημα του Βασίλη Πλεσίτη χθες, φρόντισε να πάρει και το… αίμα του πίσω από τον Ηρόδοτο για την ήττα του πρώτου γύρου (3-0), επικρατώντας όπως και του ΑΟΤ με σκορ 2-1 .

Με τις νίκες αυτές παρότι δεν έχει ουσιαστικό στόχο, παρά μόνο αυτόν της τετράδας, ο ΠΑΟΚ αποδεικνύεται ως ρυθμιστής του πρωταθλήματος και μένει να δούμε τι άλλο μπορεί να καταφέρει στα δύο εναπομείναντα ντέρμπι, με τον ΑΟΤ στο Τυμπάκι και τον Ρωμανό στον Κρουσώνα, μολονότι τη… ζημιά του την έκανε στον Ηρόδοτο, καθώς τον άφησε και πάλι 7 βαθμούς στο κυνήγι του τίτλου.