Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Κέρδισε την έφεση ο Ηρόδοτος: Επανορίζεται το παιχνίδι με την ΑΕΚ Β’

H Eπιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ, αποφάσισε τον επανορισμό της αναμέτρησης Ηρόδοτος – ΑΕΚ Β’.

Θα πραγματοποιηθεί κανονικά το παιχνίδι της 10ης αγωνιστικής ανάμεσα σε Ηρόδοτο και ΑΕΚ Β’ καθώς η έφεση της  ομάδας της Ν. Αλικαρνασσού κατά του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Οργάνου της Super League 2.  έγινε δεκτή από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ.

Να υπενθυμίσουμε ότι λόγω λειψανδρίας από πλευράς Ηροδότου (λιγότεροι από 6 ποδοσφαιριστές), ο αγώνας δεν είχε πραγματοποιηθεί, παρότι η ΑΕΚ Β’ είχε δώσει κανονικά το παρών στο γήπεδο της Ν. Αλικαρνασσού.

Η ανακοίνωση αναφέρει:
 

Κατά την τελευταία της συνεδρίαση, η Επιτροπή Εφέσεων έλαβε την ακόλουθη απόφαση:

Απέρριψε ως απαράδεκτη την έφεση του Ηροδότου κατά της υπ’ αριθ. 48/14-2-2023 απόφασης του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Οργάνου της SUPER LEAGUE 2, ως προς τις χρηματικές ποινές.

Δέχτηκε, κατά τα λοιπά, τυπικά και κατ’ ουσίαν, την έφεση κατά της υπ΄ αριθ. 48/14-2-2023 απόφασης του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Οργάνου της SUPER LEAGUE 2.

Μεταρρύθμισε την υπ΄ αριθ. 48/14-2-2023 απόφαση του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Οργάνου της SUPER LEAGUE 2.

Απάλλαξε την εκκαλούσα Π.Α.Ε με την επωνυμία «Π.Α.Σ.Α Ο ΗΡΟΔΟΤΟΣ» από την επιβληθείσα πειθαρχική ποινή της απώλειας με τέρματα 0-3 του επίδικου αγώνα μεταξύ της ομάδας της «ΠΑΕ ΑΕΚ Β΄» και της ομάδας της εκκαλούσης που επρόκειτο να διεξαχθεί στις 7-1-2023 και ώρα 14:45 στο γήπεδο «ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ Ν. ΑΛΙΚΑΡΝΑΣΣΟΥ» (Ηράκλειο Κρήτης) στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος της SUPER LEAGUE 2, για την πειθαρχική παράβαση του άρθρου 17 παρ. 2 και 21 παρ. 3.ΙΙ.α του ΚΑΠ/ΕΠΟ 2022, ο οποίος (ως άνω αγώνας) πρέπει να επανορισθεί να διεξαχθεί σύμφωνα με το άρθρο 21 παρ. 2 α’ του ΚΑΠ/ ΕΠΟ 2022.