Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

“Καθάρισε” με Κομνηνό το Λίντο!

Με δύο γκολ του Κομνηνού το Λίντο επικράτησε της Αγίας Βαρβάρας

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για το Λίντο στο πρωτάθλημα της Α2 ΕΠΣΗ καθώς μετά τον Άγιο Δημήτριο, κέρδισε και την Αγία Βαρβάρα εντός έδρας και πάλι με σκορ 2-0 αυτή την φορά χάρις σε δύο τέρματα του Αντώνη Κομνηνού στο 32′ και στο 88′!

Η Αγία Βαρβάρα από την μεριά της δεν κατάφερε να πετύχει κάτι σε αυτή την αναμέτρηση καθώς αγωνίστηκε με παίκτη λιγότερο για πάνω από ένα ημίχρονο λόγω της αποβολής του Σαϊτάκη λίγο πριν το τέλος της ανάπαυλας και όταν το σκορ βρισκόταν στο 1-0 υπέρ του Λίντο.

Στο πρώτο μέρος το Λίντο απείλησε με τους Αδαμάκη, Τσαλόπουλο, Μαθιουδάκη και Κομνηνό με τον τελευταία να βρίσκει και δίχτυα με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 32′ με αποτέλεσμα το 1-0 να είναι και το σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη το Λίντο υπερασπίστηκε το υπέρ του σκορ και μάλιστα εκμεταλλευόμενος και τον παίκτη παραπάνω που είχε έφτασε και σε δεύτερο τέρμα και πάλι με τον Κομνηνό με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, αυτή την φορά, παράβαση που κέρδισε ο Σφακιανάκης με αποτέλεσμα το 2-0 να ήταν και το τελικό σκορ με το Λίντο να πετυχαίνει την δεύτερη του νίκη στην σεζόν και την Αγία Βαρβάρα την δεύτερη της ήττα.

Συνθέσεις:

Λίντο: Καργάκης, Κάββαλος, Διακάκης, Μπουρδάκης, Βλαχάκης, Αδαμάκης, Κώττας, Τσαλόπουλος, Μαθιουδάκης, Κομνηνός, Μαυρής

Αγία Βαρβάρα: Πελεκανάκης, Καρακωνσταντάκης, Ανδρικάκης, Σιαπλαούρας, Μαρής, Σαϊτάκης, Γιαλιτάκης, Κουκλίδης, Κασωτάκης, Χασουράκης, Παπαγγελής