Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

«Καθάρισε» με Σούρσο στην επανάληψη ο Μοχός, 4-0 τον Δωριέα

Με τέσσερα γκολ στο τελευταίο εικοσάλεπτο ο Μοχός «καθάρισε» το παιχνίδι κόντρα στον Δωριέα έχοντας ως πρωταγωνιστή τον πολύπειρο Γιάννη Σούρσο, ο οποίος σημείωσε τα τρία από τα τέσσερα γκολ της ομάδας του, διατηρώντας την στην κορυφή της βαθμολογίας του 2ου ομίλου της Α2 ΕΠΣΗ. 

Οι φιλοξενούμενοι πάλεψαν όσο μπορούσαν ξεκινώντας το ματς με 10 παίκτες (λόγω απουσιών αρκετών παικτών), ενώ στην συνέχεια με τον ερχομό ενός παίκτη συνέχισαν με 11, ενώ να αναφέρουμε ότι παρουσιάστηκαν χωρίς παίκτες στον πάγκο, αλλά εν τέλη λύγισαν… Ο Μοχός «πάλεψε» και τον ισχυρό άνεμο, δημιούργησε πάρα πολλές ευκαιρίες αλλά το γκολ άργησε να έρθει, ενώ είχε και δυο δοκάρια στο ματς με τον Μιχελακάκη (ένα σε κάθε ημίχρονο).

Στο 70′ από εκτέλεση φάουλ του Παπουτσάκη, ο Σούρσος με πλασέ μέσα από την μικρή περιοχή κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0, με τον Δωριέα να διαμαρτύρεται για οφσάιντ. Στο 72′ από διαγώνια μπαλιά του Γκάρη, ο Αμοιρόπουλος βρέθηκε τετ α τετ και δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα έτσι ώστε να σκοράρει, κάνοντας το 2-0. Στο 74′ από πάσα του Μηλάκη, ξανά ο Σούρσος θα βρεθεί στο σωστό σημείο να πλασάρει γράφοντας το 3-0, ενώ το τελικό 4-0 διαμορφώθηκε στο 86′ από ασσίστ του Αμοιρόπουλου και τελείωμα του Σούρσου!

Οι συνθέσεις του αγώνα:

ΜΟΧΟΣ (Αντώνης Λεκάκης): Μουτζούρης, Παπουτσάκης, Διαμαντάκης, Γκάρης, Κεφάκης (85′ Γιακουμάκης), Κίσσας, Σούρσος, Ποντίκαλης (46′ Μηλάκης), Τσεκρέζι, Διαμαντάκης (27′ Τσιμηνικάκης), Μιχελακάκης (85′ Ρουσοχατζάκης)

ΔΩΡΙΕΑΣ (Λυκούργος Παπαδάκης): Ζερβός, Νικολακάκης, Βογιαντζάκης, Δατσέρης, Ανδριανάκης, Τζιμπιμπάκης, Εργαζάκης, Τουτουδάκης, Ζωγραφάκης, Δουνδουλάκης, Παπαδαντωνάκης