Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Καθάρισε με συνοπτικές διαδικασίες τον ΠΑΣ στους Ζωσιμάδες ο Άρης στο δεύτερο ημίχρονο (0-4)

Με ένα ξέσπασμα ολίγων λεπτών στο δεύτερο μέρος ο Άρης κατάφερε να πάρει μια άνετη νίκη με 0-4 επί του ΠΑΣ Γιάννινα μέσα στους Ζωσιμάδες αφήνοντας στους  9 πόντους τους γηπεδούχους σε ένα αποτέλεσμα αρκετά ευνοϊκό για τον ΟΦΗ στη μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού .

Εκμεταλλευόμενος στο έπακρο τις ευκαιρίες που του παρουσιάστηκαν στο δεύτερο ημίχρονο, ο Άρης έβαλε τέσσερα τέρματα με τους Φαμπιάνο Λέισμαν (60’πέν.), Νικολά Ενκουλού (79’), Μόουζες Οντουμπάτζο (81’) και Λουίς Πάλμα (90’+3’)  ωστόσο η είσοδος του Οντουμπάτζο και οι επεμβάσεις του Χουλιάν Κουέστα ήταν τα «κλειδιά» για το «τρίποντο» καθώς μετά το 0-1 ο ΠΑΣ Γιάννινα έχασε για δέκα λεπτά τρομερές ευκαιρίες για να ισοφαρίσει το ματς.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Θανάσης Στάικος): Αθανασίου, Σόρια, Πήλιος, Παντελάκης, Μπιλμπάο, Μορέιρα, Παμλίδης (87’ Μανσούρ), Εραμούσπε, Τζίμας (87’ Τσίρης), Μπαγκαλιάνης (64’ Ροσέρο), Μπαλάν.

ΑΡΗΣ (Άλαν Πάρντιου): Κουέστα, Εμπακατά, Πίρσμαν, Ενκουλού, Φαμπιάνο, Μάνου Γκαρθία (73’ Νταμπό), Ετέμπο (90’+2’ Σγούρος), Ματέο Γκαρσία, Ζερβίνιο (79’ Γκρέι), Καμάτσο (46’ Οντουμπάτζο), Πάλμα.