Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Και δάσκαλος ανάμεσα στους πέντε συλληφθέντες οπαδούς στη Θεσσαλονίκη !

Ένας 56χρονος δάσκαλος, που κατείχε σουγιά με λάμα μήκους 9 εκατοστών, ήταν μεταξύ των πέντε ατόμων που συνελήφθησαν χθες το απόγευμα έξω από το γήπεδο της Τούμπας, πριν το παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Αστέρα Τρίπολης.  Οι συλληφθέντες πριν από λίγο οδηγήθηκαν στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης.

Η εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών στους δύο ηλικίας 44 και 42 χρονών και τους παρέπεμψε να δικαστούν στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο.

Στους άλλους τρεις ασκήθηκε ποινική δίωξη για κατοχή αντικειμένου που μπορεί να προκαλέσει σωματικές βλάβες στο πλαίσιο αθλητικών εκδηλώσεων.

Επιπλέον, οι δύο κατηγορούνται για παράβαση του νόμου περί όπλων. Μεταξύ αυτών είναι ο 56χρονος δάσκαλος- γυμναστής και ένας 34χρονος ο οποίος επίσης κατείχε έναν σουγιά με μήκος λάμας 10 εκατοστών.

Ο πέμπτος συλληφθείς κατηγορείται και για παράβαση του νόμου περί φωτοβολίδων καθώς εντοπίστηκε να έχει επιμελώς κρυμμένο μέσα στο εσώρουχο του έναν πυρσό. Οι τρεις τελευταίοι κατηγορούμενοι παραπέμφθηκαν να δικαστούν στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο.

Πηγή: skai.gr