Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Καμία επίσημη πρόταση αλλά… διερευνητική επαφή για Νίκα και άλλους Έλληνες παίκτες!

Μπορεί να κυκλοφόρησε το όνομα του Γιώργου Νίκα, ως μεταγραφικός στόχος του ΟΦΗ ωστόσο δεν υπάρχει επίσημη πρόταση από την ΠΑΕ.

Βρισκόμαστε περίπου 1 μήνα πριν την επίσημη έναρξη της μεταγραφικής περιόδου και ο ΟΦΗ ήδη έχει ολοκληρώσει μία μεταγραφή (Αντριάν Ριέρα) ενώ σχεδόν καθημερινά υπάρχουν φημολογίες για ποδοσφαιριστές τους οποίους ενδιαφέρεται να αποκτήσει η ομάδα. 

Τις τελευταίες ώρες ένα όνομα που έπαιξε σε διάφορα μέσα ήταν του κεντρικού μέσου του Λεβαδειακού Γιώργου Νίκα, ο οποίος δεσμεύεται με συμβόλαιο με την ομάδα της Βοιωτίας μέχρι το 2024 και αποτελεί ένα hot όνομα μιας και αρκετές ομάδες έχουν ενδιαφερθεί τόσο από Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό. 

Το ρεπορτάζ πάντως αναφέρει ότι ο ΟΦΗ δεν έχει κάνει κάτι παραπάνω από μία διερευνητική επαφή για τον 23χρονο Έλληνα μέσο, όπως επίσης και για άλλους καλούς έλληνες ποδοσφαιριστές. Δηλαδή δεν υπάρχει επίσημη πρόταση από τους «ασπρόμαυρους». Σχετικά πάντως με τον Νίκα, είχε κυκλοφορήσει τις προηγούμενες ημέρες ότι ο Λεβαδειακός είχε απορρίψει προτάσεις από δυο ομάδες της Super League 1, καθώς δεν ήταν ικανοποιητικές!