Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Καραδάκης:”Οι ποδοσφαιριστές μου έχουν τις ικανότητες και την προσωπικότητα να ανταπεξέλθουν στην πρόκληση της ανόδου στην Γ’ Εθνική”

Η τοποθέτηση του Νίκου Καραδάκη για τα μπαράζ

Ο Ερμής Ζωνιανών ήδη εδώ και μισό μήνα έχει ξεκινήσει την προετοιμασία του για τα μπαράζ ανόδου στην Γ’ Εθνική καθώς το τελευταίο επίσημο παιχνίδι της ομάδας του Ρεθύμνου διεξήχθη στις 25/4.

Βέβαια το πρώτο παιχνίδι μπαράζ αργεί ακόμη καθώς θα διεξαχθεί σε δώδεκα μέρες από τώρα, όμως στον Ερμή προετοιμάζονται όσο το δυνατόν καλύτερα μπορούν για την πρεμιέρα τον μπαράζ.

Ένα πρόβλημα βέβαια που αντιμετωπίζουν είναι η μη εύρεση ομάδων για την διεξαγωγή φιλικών.

Στο Primesport.gr μίλησε ο τεχνικός του Ερμή Ζωνιανών, Νίκος Καραδάκης, ο οποίος τόνισε ότι οι ποδοσφαιριστές του έχουν και την ικανότητα και την προσωπικότητα για να επιτύχουν την άνοδο στην Γ’ Εθνική, την οποία χαρακτήρισε ως μία πρόκληση για την ομάδα του.

Αναλυτικά τα λεγόμενα του Νίκου Καραδάκη:

“Τον τελευταίο επίσημο αγώνα τον δώσαμε 25/4 και από την επόμενη μέρα ξεκινήσαμε την προετοιμασία για τους αγώνες μπαράζ.

Λόγω της κατάστασης στην ΕΠΣΔΑ οι αγώνες του ομίλου μας ξεκινάνε 24/5.

Το μεγάλο πρόβλημα που έχουμε είναι ότι δεν βρίσκουμε ομάδες διαθέσιμες για φιλικά παιχνίδια για να δούμε σε τι αγωνιστική κατάσταση είμαστε και εάν έχουν αφομοιωθεί και σε τι βαθμό οι νέες πληροφορίες για την τακτική προσέγγιση των παιχνιδιών.

Η δυναμική και η ιστορία των ομάδων που έχουμε να αντιμετωπίσουμε είναι πολύ μεγάλη και βαθμός δυσκολίας αρκετά υψηλός.

Τίποτα δεν επιτυγχάνεται εύκολα, οι ποδοσφαιριστές μου είναι συνειδητοποιημένοι, δουλεύουν σκληρά και έχουν και τις ικανότητες και την προσωπικότητα να για να ανταπεξέλθουν στην πρόκληση της ανόδου στη Γ’ Εθνική.

Θέλω να συγχαρώ τον ΠΟΑ και τον Γρανίτη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και να ευχηθώ στους φίλους μου Μηνά Πιτσο και Τάκη Διακάκη καλή επιτυχία!”