Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Καραδάκης: “Κανείς δεν πίστευε ότι η ομάδα θα διεκδικήσει την άνοδο πέρα από εμάς – Το αφιερώνω στην γυναίκα μου που ήταν και είναι πάντα στο πλευρό μου”

Ο Νίκος Καραδάκης έκανε τις πρώτες του δηλώσεις μετά την επίτευξη της ανόδου στο Primesport.gr

Ο Ερμής Ζωνιανών τα κατάφερε! Μπορεί να μην το πίστευαν πολύ ότι θα το φτάσει μέχρι το τέλος, όμως η ομάδα των Ζωνιανών ολοκλήρωσε με απόλυτη επιτυχία τον στόχο της και θα βρίσκεται του χρόνου στην Γ’ Εθνική.

Μετά την λήξη και της τελευταίας μάχης για φέτος με την μεγάλη αυτή νίκη – άνοδο κόντρα στο Χαϊδάρι ο προπονητής του Ερμή Ζωνιανών, Νίκος Καραδάκης μίλησε στο Primesport.gr για την τεράστια επιτυχία του Ερμή, τις δυσκολίες που αντιμετώπισε η ομάδα καθώς και το στήριγμα του, την γυναίκα του!

Αναλυτικά τα λεγόμενα του προπονητή του Ερμή Ζωνιανών στο Primesport.gr:

“Συγχαρητήρια στα παιδιά για την τεράστια εμφάνιση και ανατροπή που έφερε την επιστροφή μας στην Γ’ Εθνική.

Παρά το γεγονός ότι μείναμε πίσω στο σκορ κανείς δεν πίστεψε ότι θα χαθεί το εισιτήριο της ανόδου. Στο τέλος βρεθήκαμε να πανηγυρίζουμε όλοι μαζί.

Κανείς δεν πίστευε ότι η ομάδα θα διεκδικούσε την άνοδο πέρα από εμάς. Αυτό κάνει τεράστια την επιτυχία μας. Αυτό για να γίνει κάναμε μία διαφορετική προσέγγιση σε κάθε παιχνίδι.

Με τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν πραγματικά κάναμε αλχημείες καθώς βάζαμε παίκτες που δεν έχουν αγωνιστεί στις συγκεκριμένες θέσεις.

Το αφιερώνω στην γυναίκα μου γιατί ήταν και είναι πάντα στο πλευρό μου και σαν ποδοσφαιριστής και τώρα σαν προπονητής αλλά τώρα με την εγκυμοσύνη και την έλευση της κόρης μας δεν μπόρεσε να είναι σε όλη αυτή την διαδικασία.”