Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Καταγγελία σοκ από το Αθλόπολις: “Έπιασε τον προπονητή μας από τον λαιμό και του έριξε κουτουλιά!”

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση της ακαδημίας του Αθλόπολις για την καταδικαστέα ενέργεια του προπονητή της ακαδημίας του Παναθηναϊκού Ηρακλείου 

Καταγγελία σοκ από το Αθλόπολις για τα όσα συνέβησαν στο φιλικό της Κυριακής (17/9) κόντρα στον Παναθηναϊκό Ηρακλείου.

Πιο συγκεκριμένα στο φιλικό ακαδημιών ανάμεσα στο Αθλόπολις και τον Παναθηναϊκό Ηρακλείου ο προπονητής των 2010 του Παναθηναϊκού έπιασε από τον λαιμό τον προπονητή του Αθλόπολις και του έριξε κουτουλιά, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση του Αθλόπολις.

Έτσι η ακαδημία του Αθλόπολις γνωστοποίησε το γεγονός δημόσια και ενημέρωσε ότι θα απέχει από κάθε επίσημη δραστηριότητα με αντίπαλο το συγκεκριμένο σωματείο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η Ακαδημια μας και πιο συγκεκριμένα η διεύθυνση και το προπονητικό team του ΑΘΛΟΠΟΛΙΣ club εκφράζει δημόσια με επίσημη επιστολή προς την ΕΠΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ και όλο το ποδοσφαιρικό στερέωμα ακαδημιών του χώρου μας πως μετά τα τραγικά γεγονότα που έλαβαν χώρα την Κυριακή 17.9 στο Ικάριο γηπέδου νέας Αλικαρνασσού σε φιλικό παιχνίδι ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ανάμεσα στην Ακαδημια μας και την Ακαδημια Παναθηναϊκού Ηράκλειου ,
Αποφασίστηκε από όλους μας και μετά από παράκληση γονέων που ήταν μπροστά στο συμβάν που θα αποκαλύψουμε παρακάτω να απέχουμε από όλες τις φιλικές και επίσημες αναμετρήσεις με τον συγκεκριμένο σύλλογο!
Στο τέλος του φιλικού αγώνα ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ των 2010 του Παναθηναϊκού πλησίασε τον προπονητή μας , τον έπιασε από τον λαιμό και του έριξε κουτουλιά στο πρόσωπο μπροστά στα παιδιά που ήταν ακόμα στον αγωνιστικό χώρο , στους γονείς που ήταν στα σύρματα – κερκίδα ..
μετέπειτα με εξύβριση προς τον ίδιο καθώς και τον άλλο προπονητή μας που ήταν στο γήπεδο συνέχισε την λεκτική επίθεση με απειλές όπως : θα σε περιμένω έξω να σε τελειώσω , θα σε φυτέψω , δεν είσαι άντρας εσυ για να σε δείρω κανονικα , συνέχισε να «μικραίνει» τον χώρο του παιδικού ποδοσφαίρου μπροστά σε άναυδα πρόσωπα παιδιων που πήραν το «σωστό» παράδειγμα από έναν άνθρωπο που έπρεπε κανονικά να έχουν σαν ίνδαλμα!
Γυρίζουμε περίπου 2 χρόνια πίσω και νιώθουμε την ανάγκη να παραδεχθούμε πως φέρουμε μερίδιο ευθύνης που από εκείνο το συμβάν δεν προβήκαμε σε μια αντίστοιχη κίνηση οπως την σημερινή και πιστέψαμε τον ανεκδιήγητο ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ του Παναθηναϊκού Ηράκλειου που μας παρακάλεσε τηλεφωνικώς να μην προβούμε σε κάποια κίνηση , ανακοίνωση και να μην δώσουμε έκταση σε άλλο ένα τραγικό γεγονός με προπονητη της ίδιας Ακαδημίας σε αντίστοιχη αναμέτρηση , όταν άλλος προπονητης του την αγωνιστική σεζον 21/22 σε επίσημη αναμέτρηση στην ηλικιακή κατηγορία 2010 ξανά , στο γήπεδο του lido soccer μόλις έβαλε γκολ η ομάδα του απευθύνθηκε στους γονείς της Ακαδημίας μας μπροστά στα παιδιά του Αθλοπολις και του Παναθηναϊκού , πιάνοντας τα γεννητικά του όργανα και ειπε «περήφανα» : ΠΑΡΤΕ ΤΩΡΑ ΤΑ @@ ΜΟΥ!
Μετά από αυτά τα γεγονότα θέλουμε να σας ενημερώσουμε πως και οι 3 «κυριοι» παραμένουν κανονικά στην ηγεσία και το προπονητή team του Παναθηναϊκού καθώς ενημερωθήκαμε από τον υπεύθυνο τηλεφωνικώς πως όλοι αξίζουν μια δεύτερη ευκαιρία χωρίς καν να μας ζητήσει συγνώμη για την απαράδεκτη και ντροπιαστική εικόνα που έδειξαν λίγες μέρες πριν ..
Θελουμε να τονίσουμε πως αναγνωρίζουμε πως στο συγκεκριμένο προπονητικό team υπάρχουν και αξιόλογοι προπονητές – ανθρώποι που είμαστε σίγουροι πως και οι ίδιοι καταδικάζουν και δεν θα έκαναν ποτέ γεγονότα σαν αυτά που σας αναφέρουμε παραπάνω.. δυστυχώς όμως για εμάς πλέον όσο υπάρχουν αυτοί οι 3 κύριοι στην συγκεκριμένη Ακαδημια δεν θα συμμετάσχουμε ποτέ ξανά σε αγώνα με τον Παναθηναϊκό Ηρακλείου..
Το παιδικό ποδόσφαιρο πρεσβεύει ήθος , εκμάθηση , σωστη διαπαιδαγώγηση και ευγενής άμιλλα . καταδικάζει κάθε μορφής βία , είτε σωματική είτε λεκτική!
Έτσι έχουμε μάθει να μεγαλώνουμε μαζί με τα παιδιά που έρχονται στο Αθλοπολις ..
Ντρέπομαστε να ανήκουμε σε ένα σύστημα που τέτοιους ανθρώπους μετά απο αυτά τα γεγονότα θα τους κρατήσει στον χώρο του παιδικού ποδοσφαίρου!
Ο ιδιοκτήτης της Ακαδημίας ΘΟΔΩΡΗΣ ΣΚΟΥΦΟΣ για 2 χρόνια (2011-2013) καθώς και ο προπονητής που δέχτηκε το χτύπημα (2011-2017)
Έχουν φορέσει την τεράστια και βαριά φανέλα του Παναθηναϊκού μάλιστα ο δεύτερος με επαγγελματικό συμβόλαιο στην ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ , γνωρίζουν εκ των έσω και σίγουρα καλύτερα απο όλους τους κυρίους που είναι στον Παναθηναϊκό Ηρακλείου καθώς κανεις τους δεν έχει στην ποδοσφαιρική η προπονητική καριερα του φορεσει αυτή την φανέλα ,
τι πρεσβεύει το σήμα της ομάδας , των συνεργαζόμενων ακαδημιών του πανελλήνιου δικτύου και σίγουρα δεν είναι σε καμία περίπτωση δεκτές συμπεριφορές σαν τις παραπάνω!
Ούτε δίνονται δεύτερες ευκαιρίες σε τόσο ακραία σκηνικά σε ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ!
για αυτό τον λόγο θα ενημερωθούν οι παρακάτω :
Υπεύθυνοι στην ΠΑΕ του Παναθηναϊκού.
Υπεύθυνοι στις επίσημες ακαδημίες του Παναθηναϊκού .
Υπεύθυνοι στο συνεργαζόμενο δίκτυο του Παναθηναϊκού.
Πρέπει να γνωρίζουν όλοι ακριβώς πλέον ποιοι άνθρωποι τους «υπηρετούν» ανα την Ελλάδα και τι πρεσβεύουν φορώντας το σήμα του Παναθηναϊκού!
Τέλος η Ακαδημια μας επιφυλάσσεται πως θα προβεί σε εξώδικη επιστολή απέναντι στο συγκεκριμένο άτομο!
είναι το λιγότερο που μπορεί να κάνει για να δείξει την στήριξη της στους δυο προπονητές μας για όσα αντιμετώπισαν την Κυριακή!
Ελπίζουμε , μετά από αυτά τα τραγικά γεγονότα που φέραμε στο φως και θα κάνουμε ευρέως γνωστά σε ενα καλύτερο αύριο στο παιδικό ποδόσφαιρο!