Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Καταδικαστική ήττα για την Τύλισο στη Γέργερη από τον καταιγιστικό Ρούβα

Ο Ρούβας ήταν ο νικητής στην αναμέτρηση με την Τύλισο, επικρατώντας με 6-4 στη Γέργερη για την 27η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΗ.

Μία καταδικαστική ήττα στην προσπάθεια της για αποφυγή του υποβιβασμού γνώρισε η Τύλισος, που έφυγε με άδεια χέρια από την Γέργερη, με τον Ρούβα να την νικά με σκορ 6-4 σε ένα θεαματικό αν μη τι άλλο παιχνίδι.

Ο αδιάφορος Ρούβας έκανε τη ζημιά στην Τύλισο, με τον Γρηγορούδη με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, να σκοράρει μόλις στο 2′.

Στο 15′ ήταν η σειρά του Χριστοφοράκη να σκοράρει, νικώντας στο τετ-α-τετ τον Γκογκόση. Τη σκυτάλη στο σκοράρισμα παρέλαβε ο Απλαδάς για το 3-0 μετά από σέντρα του Χριστοφοράκη στο 22′, με την Τύλισο να έχει δοκάρι με τον Βρεττό, στην προσπάθεια να μπει ξανά στη διεκδίκηση του ματς.

Με το σκορ στο 3-0 ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο στη Γέργερη, με τον Κοζορώνη στο 56′ να μειώνει σε 3-1 με σουτ μέσα από την περιοχή.

Παρόλα αυτά η χαρά των φιλοξενούμενων κράτησε λίγα μόλις λεπτά αφού στο αφού ο Χριστοφοράκης ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-1 στο 70′.

Ο Κοζορώνης με δεύτερο γκολ στον αγώνα μείωσε εκ νέου σε 4-2, όμως οι γηπεδούχοι με τον Χριστοφοράκη σε εξαιρετική ημέρα κατάφεραν να πετύχουν δύο ακόμη τέρματα και να δώσουν διαστάσεις θριάμβου στη νίκη τους (80′,84′), εκμεταλλευόμενοι και την αποβολή του Βρεττού με απευθείας κόκκινη κάρτα.

Το μόνο που κατάφερε η Τύλισος που βλέπει την άμμο στην κλεψύδρα να αδειάζει, ήταν να μειώσει για το τελικό 6-4 με δύο προσωπικά γκολ του αρχηγού, Αντώνη Μανιούδη στα τελευταία λεπτά για να διαμορφώσει το τελικό σκορ στη Γέργερη.

Ρούβας (Τσερεβελάκης): Ιατράκης, Ζερβός, Πηρουνάκης, Καλεμάκης, Τσατσάκης, Κουτεντάκης, Ανδρίκος, Σεΐκ, Απλαδάς, Γρηγορούδης, Χριστοφοράκης

Τύλισος (Χωματάς): Γκογκόσης, Βρεττός, Ταβουλαρέας (81′ Σπανουδάκης), Μαματζάκης (46′ λ.τ Μάτσα), Μανιούδης, Λυγεράκης, Σαμαριτάκης, Κοζορώνης Ν., Καναβάκης (58′ Τζανής) , Πολυμερίδης, Μπουρδάκης (46′ Σταματάκης Μ.)