Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

“Καταιγίδα” τα γκολ στο Ατσαλένιο με νικήτρια την ΑΕΚατσαμπά!

Πέρασε από το Ατσαλένιο και έφτασε τις τέσσερις σερί νίκες η ΑΕΚατσαμπά μετά από ματσάρα κόντρα στον αξιόμαχο Κεραυνό

Ένα ακόμη τρίποντο στα τελευταία παιχνίδι για την ΑΕΚατσαμπά, η οποία επικράτησε του δυναμικού Κεραυνού στο Ατσαλένιο μετά από ματσάρα με σκορ 3-4 στο εξ’ αναβολής παιχνίδι της 26ης αγωνιστικής της Α1 ΕΠΣΗ και έφτασε τις τέσσερις συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα γεγονός που την έφερε στο -2 από τον Ρούβα και την πεντάδα μία αγωνιστική πριν το φινάλε.

Οι φιλοξενούμενοι βρήκαν γκολ από τους Τάγγινη, Φρόκου (2) και Νικολάου Χ., ενώ για τον Κεραυνό είχε μειώσει προσωρινά ο Καλλέργης σε 1-2, στο 2-4 ο Κουγιός και το τελικό 3-4 διαμόρφωσε και πάλι ο Καλλέργης με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα.

Η ΑΕΚατσαμπά κατάφερε να πάρει το προβάδισμα στο Ατσαλένιο στο 35′ με τον Τάγγινη και έτσι πήγε στα αποδυτήρια προηγούμενη με το σκορ στο 0-1!

Στην επανάληψη η ομάδα του Κατσαμπά μπήκε με την ορμή του 0-1 λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου και με την συμπλήρωση μίας ώρας παιχνιδιού έκανε δύο τα τέρματα της με τον Νικολάου Χ. παίρνοντας ένα σημαντικό προβάδισμα για τη νίκη.

Ο Κεραυνός δεν τα παράτησε και λίγα λεπτά αργότερα έκανε το 1-2 με τον Καλλέργη, αλλά η ΑΕΚατσαμπά αντέδρασε εκ νέου και με το τρίτο της τέρμα πήρε και πάλι μαξιλαράκι ασφαλείας.

Το 1-3 έκανε ο Φρόκου στο 70′ για τους φιλοξενούμενους.

Σαν να μην έφτανε αυτό δύο λεπτά μετά ο ίδιος ποδοσφαιριστής τελείωσε ουσιαστικά και την υπόθεση νίκη γράφοντας το 1-4 με τον Κεραυνό το μόνο που κατάφερε μέχρι το τέλος να είναι το 2-4 με τον Κουγιό στο 80′ και το 3-4 με τον Καλλέργη στο 90′ παρά την προσπάθεια που έκανε να επιστρέψει και να πάρει το θετικό αποτέλεσμα δεν τα κατάφερε και έτσι το 3-4 ήταν και το τελικό αποτέλεσμα στο ματς!

Συνθέσεις:

Κεραυνός: Αμπατζής, Βασιλάκης, Γωνιανάκης, Κουμάκης (60′ Χρονάκης), Μαυρογιαννάκης Α. (60′ Κουγιός), Κωνσταντακόπουλος (75′ Δρακάκης), Μαυρογιαννάκης Δ. (75′ Μαυροζαχαράκης), Χριστοδουλάκης, Καλλέργης, Κεραλάκης, Παπαδάκης

ΑΕΚατσαμπά: Μήτρου, Καραφωτιάς, Μουρτζάκης, Νικολάου Π., Ντελία, Ένο, Τάγγινης, Δάσκος, Κοζορώνης. Νικολάου Χ., Φρόκου