Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Καταιγιστική η Μινωική στα Καλέσα, 1-7 τα Δειλινά!

Χωρίς να αφήσει κανένα περιθώριο αντίδρασης στα Δειλινά, η Μινωική πήρε μία άνετη νίκη με 1-7 για την 24η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΗ!

Μία Μινωική να… την πιείς στο ποτήρι στα Καλέσα, πήρε μεγάλη νίκη, ξεφεύγοντας ακόμα περισσότερο από την μάχη του υποβιβασμού, με τα Δειλινά να παραμένουν στην επικίνδυνη ζώνη.

Πρώτη καλή στιγμή στο ματς για τα Δειλινά στο 2ο λεπτό, με τον Λαυρεντίου να πλασάρει από πλεονεκτική θέση.

Στην συνέχεια η Μινωική ήταν κυρίαρχη στον αγωνιστικό χώρο, έχοντας δοκάρι με τον Χαλκιαδάκη και καλές στιγμές με Ανδρεαδάκη, Κουρουγκιαβούρη και Πατσάκη.

Έπειτα απο κόρνερ του Ανδρεαδάκη, προκλήθηκε σύγχυση στην άμυνα των Δειλινών με τον Ρουμελιώτη να την εκμεταλλεύεται και να κάνει το 0-1 στο 36′, ενώ ο ίδιος παίκτης δύο λεπτά αργότερα έκανε το 0-2 με πανέμορφη λόμπα. 

Δύο ακόμα γκολ για την «Μπάρτσα» πριν φύγει το ημίχρονο με τον Κουρουγκιαβούρη στο 40′ να σκοράρει με δυνατό σουτ, ενώ ο Πατσάκης στο 43′ σούταρε στην κλειστή γωνία του Πλευριτάκη και έκανε το 0-4, που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Στο 51′, ο Πατσάκης έκανε το 0-5 με όμορφη ενέργεια και σουτ, με τα Δειλινά να μειώνουν στο 54′ με τον Ρεμούνδο να νικάει τον Αμπατζή σε τετ-α-τετ.

Με την συμπλήρωση μίας ώρας παιχνιδιού, ο Κοσμαδάκης έκανε το 1-6, ενώ στο 75′ ο Μυλωνάκης εκμεταλλεύτηκε την ασίστ του Κοσμαδάκη έκανε το 1-7, με αμφότερους τους δύο ποδοσφαιριστές να σκοράρουν τα πρώτα τους τέρματα με την φανέλα της Μινωικής.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΔΕΙΛΙΝΑ: Πλευριτάκης, Χεράκης, Κουναλάκης (46′ Μάρθας), Μιχελάκης, Παρασύρης (69′ Κανάκης), Πασσάς, Ροβιθάκης (48′ Αλουσάι), Νικητόπουλος, Λαυρεντίου, Μαθιουλάκης (69′ Αράπογλου), Ρεμούνδος

ΜΙΝΩΙΚΗ: Αμπατζής,Ψαρράς, Τσαμπουράκης (46′ Ξυλούδης), Μαρκόπουλος, Καραντινάκης, Ρουμελιώτης (46′ Καρασμανάκης), Ανδρεαδάκης, Πατσάκης (55′ Μυλωνάκης), Καστελλιανάκης, Κουρουγκιαβούρης (55′ Κοσμαδάκης), Χαλκιάδακης (66′ Μπάλλας)