Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

«Κατατρόπωσε» και τις Ασίτες η εξαιρετική Βόνη (5-3)

Η Βόνη πέτυχε για δεύτερο σερί παιχνίδι ευρεία νίκη αυτή τη φορά κόντρα στις Ασίτες με 5-3 στην έδρα της για την 9η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΗ.

Σκορ και θέαμα στο Αστρίτσι με τη Βόνη να είναι πιο αποτελεσματική από τις Ασίτες που είχαν τρία δοκάρια στην αναμέτρηση και με σκορ 5-3 πήρε μία ακόμη σημαντική νίκη μέσα στη σεζόν.

Από δυο γκολ οι Βλάχος και Ζερβάκης στο παιχνίδι για τους γηπεδούχους που έφτασαν το σκορ εκεί που ήθελαν και κατάφεραν να πανηγυρίσουν ένα ακόμη πολύτιμο τρίποντο.

Στο 14′ μετά από τεράστιο λάθος του Χαραλαμπάκη, ο Βλάχος έκλεψε τη μπάλα και σε κενή εστία έγραψε το 1-0 για τη Βόνη, με τις Ασίτες να βλέπουν να συμβαίνει μπροστά στα μάτια τους, ο νόμος του ποδοσφαίρου, καθώς στα πρώτα λεπτά είχαν δοκάρια με τους Περογαμβράκη και Ρουμπάκη Κώστα, πληρώνοντας την αστοχία τους.

Λίγο μετά το ημίωρο, η Βόνη ξαναχτύπησε στο παιχνίδι,  με τον Βλάχο να είναι σκόρερ και πάλι παίρνοντας την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι μετά από κόρνερ του Σταυρακάκη για το 2-0 που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 55′ ο Ζερβάκης εκμεταλλεύτηκε νέα αδράνεια της άμυνας των Ασιτών, αφού μετά από μεγάλη μπαλιά από τον Αλεξίου, ο επιθετικός της Βόνης σημείωσε το 3-0 σε τετ-α-τετ.

Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο σκορ στιγμές αργότερα, με τον Μυρωδιά Γ., στην προσπάθεια του να διώξει να στέλνει άθελα του, τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το 3-1.

Παρ’όλα αυτά οι Ασίτες δεν μπόρεσαν να μικρύνουν την διαφορά παρότι είχαν δοκάρι σε προσπάθεια του Κοζορώνη, αντ’ αυτού δέχθηκαν και ένα τέταρτο τέρμα με τον Ζερβάκη και πάλι να βρίσκει δίχτυα για το 4-1 με σουτ μέσα από την περιοχή.

Οι γηπεδούχοι εκμεταλλευόμενοι το γεγονός της απογοήτευσης της αντίπαλης ομάδας, έδωσαν διαστάσεις θριάμβου στη νίκη τους γράφοντας το 5-1 με τον Παπακώστα έπειτα από ασίστ του Τ. Μυρωδιά.

Στα τελευταία λεπτά οι Ασίτες βρήκαν δύο τέρματα ώστε να φτάσουν το σκορ στο τελικό 5-3. Αρχικά ο Μανωλιτσάκης έγραψε το 5-2 με σουτ εντός περιοχής, ενώ ο Κοπιδάκης Γ. στιγμές μετά την είσοδο του στο παιχνίδι, διαμόρφωσε το 5-3 το οποίο έμεινε μέχρι τέλους.

Βόνη (Απόστολος Παπακώστας): Δροσατάκης, Γελαδάς, Σκαρβελάκης (75΄Μυρωδιάς Τ.), Αλεξίου, Μυρωδιάς Γ., Κουκάκης, Παπακώστας, Βλάχος (70′ Καλαϊτζάκης), Σταυρακάκης, Ζερβάκης, Καλογερίδης (60′ Παπαγγελής)

Ασίτες (Ζαχάρης Αναστασάκης): Χαραλαμπάκης, Κάββαλος (62′ Σταματάκης), Κοπιδάκης Ζ., Μανωλιτσάκης (90′ Αναστασάκης Μ.), Λαδιανός (90′ Κοπιδάκης Γ.), Ρουμπάκης Κ., Αναστασάκης Δ.Θ, Κοτζαδάκης, Κοζορώνης Ν., Γκεγκόλλι (75′ Λιανδράκης), Περογαμβράκης (62′ Αποστολάκης)