Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ισοφαρίστηκε στο 90+2′ από το Κερατσίνι ο ΑΟ Τυμπακίου!

Πραγματικό ντέρμπι έγινε στο γήπεδο του Κερατσινίου ανάμεσα στην τοπική ομάδα και τον ΑΟΤ, με τις δύο ομάδες να έρχονται ισόπαλες με 2-2 για την 5η αγωνιστική του 5ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Στο Δημοτικό στάδιο Κερατσινίου “Παναγιώτης Σαλπέας” οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 19ο λεπτό με τον Δημήτρη Καλαμβόκη, με τον νεαρό επιθετικό να κάνει το 1-0.

Ο Γιώργος Βακράκος έστειλε τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια ισόπαλες με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους.

Στο δεύτερο ημίχρονο όλη η ουσία βρίσκεται στα τελευταία λεπτά. Ο ΑΟ Τυμπακίου έκανε το 1-2 στο 87ο λεπτό με τον Μανώλη Γκελοσάνι και βρέθηκε πολύ κοντά στη νίκη, αλλά οι γηπεδούχοι “χτύπησαν” στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Γεράσιμο Αγγελάκη να διαμορφώνει το τελικό 2-2.

Ήταν η πρώτη ισοπαλία για το Τυμπάκι (έχει επίσης μία νίκη και τρεις ήττες) και ο πρώτος βαθμός εκτός Κρήτης στο πρωτάθλημα, ενώ την προσεχή (6η) αγωνιστική θα υποδεχθεί τη Θύελλα Ραφήνας.

Οι συνθέσεις:

ΑΠΟ Κερατσινίου(Φ. Θανέλλας): Καπούταγλης, Κοντογιανννάτος, Νταγκουνάκης, Αγγελάκης, Δούμουρας, Χαρίτος, Ατζέλι, Μουκίδης, Χαρίτος, Μαχμουτάι, Καλαμβόκης

ΑΟ Τυμπακίου (Μ. Κουτεντάκης): Δημαράκης, Λούσι, Κουρουθιανάκης, Βρεττός, Δουλγεράκης, Τριανταφυλλίδης, Γκελοσάνι, Νικολακάκης, Βακράκος, Ζαφείρης, Σένκα

Πηγή: athlitiko.gr