Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Κερατσίνι: Παρελθόν μετά από έναν αγώνα ο Βενάκης – Αναλαμβάνει ο Κωνσταντακόπουλος!

Εξέλιξη που λίγοι περίμεναν έλαβε χώρα στην ομάδα του Κερατσινίου λίγες ώρες μετά την αναμέτρηση με τον Φωστήρα.

Συγκεκριμένα, ο Σηφης Βενακης αποτελει παρελθόν από την τεχνική ηγεσία των ροσσονερι καθως επικαλέστηκε επαγγελματικούς λογους που δεν του επιτρέπουν να συνεχίσει να κάθεται στον πάγκο του Κερατσινίου. Ο νεαρος προπονητής δεν κατάφερε να εξασφαλίσει την απαιτούμενη άδεια που θα του επέτρεπαν να δίνει το παρών στις προπονήσεις της ομάδας και ως εκτούτου η συνεργασία των δύο πλευρών δεν μπορεί να συνεχιστεί αρμονικά.

Αναλαμβάνει ο Κωνσταντακόπουλος

Ο Πάρης Κωνσταντακόπουλος αποτελεί το νέο προπονητή του Κερατσινίου σύμφωνα με πληροφορίες του soccerlive.gr.

Ο νεαρός προπονητής που έλυσε τη συνεργασία του προ μερικών εβδομάδων με την Αγία Παρασκευή, συμφώνησε σε όλα με τους ροσσονέρι αφού από τις συζητήσεις που έγιναν μεταξύ των δυο πλευρών, ο κ. Κωνσταντακόπουλος απάντησε θετικά στην πρόταση της διοίκησης του Μάκη Αποστόλου.

Ο κ. Κωνσταντακόπουλος ήταν το πρόσωπο που προβίβασε τον Αήττητο Σπάτων από την Α’ ΕΠΣΑΝΑ στην Γ’ Εθνική και από την Γ’ Εθνική στην Football League ενώ έχει διετελέσει προπονητής του Άγιου Ιερόθεου και του Εθνικού Πειραιά.

Πρόκειται για αξιόλογο τεχνικό που είναι ιδιαίτερα αγαπητός στην ομάδα λόγω της εξαιρετικής παρουσίας που είχε ως ποδοσφαιριστής.

 

ΠΗΓΗ: SOCCERLIVE.GR