Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Κεραυνός: Εξέπληξε ευχάριστα τους ανθρώπους της ΑΕΚ ο Νίκος Καλλέργης!

Ο Νίκος Καλλέργης τα πήγε κάτι παραπάνω από εξαιρετικά στο διάστημα παρουσίας του στα Σπάτα.

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός του Κεραυνού, άρπαξε την ευκαιρία που του παρουσιάστηκε από… τα μαλλιά, αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις κατά τη διάρκεια των δοκιμαστικών του από την ΑΕΚ.

Με την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στις Ακαδημίες του ΠΟΑ, είναι φυσικό και επόμενο, οι μεγαλύτερες ΠΑΕ της χώρας, να “χτυπήσουν” την πόρτα τους, ώστε να δουν ιδίοις όμμασι το ταλέντο που βρίσκεται από πίσω. Ένα από τα παιδιά που κλήθηκε από την ΠΑΕ ΑΕΚ, ήταν και ο Νίκος Καλλέργης που έδωσε το παρών στα Σπάτα, το τριήμερο 6-8 Απριλίου.

Ο Καλλέργης μετέβη με τον προπονητή του, Άρη Μαυρογιαννάκη την Πέμπτη 6 Απριλίου στην Αθήνα, πέρασε  από αξιολόγηση από τους προπονητές της Ένωσης στα Σπάτα, αφήνοντας άπαντες ικανοποιημένους με τις δυνατότητες του και την προσπάθεια που κατέβαλε στο διάστημα παραμονής του.

Τόσο την Πέμπτη (6/4) όσο και την Παρασκευή (7/4) ο Νίκος Καλλέργης συμμετείχε σε προπονήσεις, ενώ το Σάββατο (8/4) αγωνίστηκε σε φιλικό με την Κ17 του Πανιωνίου, εκπλήσσοντας ευχάριστα τους ανθρώπους της ΑΕΚ, με τις ικανότητες του.

Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, ο νεαρός και ταλαντούχος ποδοσφαιριστής του Κεραυνού, αποκόμισε μία τεράστια και ξεχωριστή εμπειρία αφού τέσσερα μόλις παιδιά της ηλικίας του απ’ όλη την Ελλάδα, βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις της ΠΑΕ ΑΕΚ προκειμένου να δοκιμαστούν και να αξιολογηθούν.