Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Κερδίζει πόντους η επιστροφή του Ν. Παπαδόπουλου στον πάγκο του ΟΦΗ

Ο Πέπε Μελ αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από τον πάγκο του ΟΦΗ μέσα στις επόμενες ώρες και ήδη η κρητική ομάδα έχει ξεκινήσει την αναζήτηση για τον αντικαταστάτη του που θα προσπαθήσει στα 12 ματς που απομένει να σώσει την παρτίδα στη φετινή καταστροφική σεζόν, και να βελτιώσει και την τραγική εικόνα της ομάδας. 

Το δεδομένο είναι ότι ο ΟΦΗ θα πάει σε Έλληνα προπονητή και δεν θα ρισκάρει όπως με τον Μελ παίρνοντας ένα ξένο τεχνικό που δεν έχει δουλέψει στο παρελθόν στη χώρα μας.

Ήδη τα ονόματα των Νίκου Παπαδόπουλου, Νίκου Νιόπλια αλλά και του Νίκου Αναστόπουλου έχουν αρχίσει να βλέπουν το φως της δημοσιότητας ενώ μέσα στη λίστα αλλά χαμηλότερα φαίνεται να είναι και τα ονόματα των Γιάννη Αναστασίου και Σάββα Παντελίδη.

Απ΄όλους αυτούς την δεδομένη χρονική στιγμή ο Νίκος Παπαδόπουλος φαίνεται να κερδίζει έδαφος χωρίς όμως να έχει γίνει κάποια επαφή με τον ίδιο ακόμη από την στιγμή που λογικό είναι πρώτα να λυθεί το συμβόλαιο του Πέπε Μελ.

Ο Παπαδόπουλος μπορεί να μην έφυγε με τον καλύτερο τρόπο από την ομάδα λόγω του περιστατικού με τον Δέλλα όμως δεδομένα είναι ένας ικανός πάνω απ΄όλα προπονητής που έχει συνδέσει τόσο σαν παίκτης όσο και σαν προπονητής το όνομα του με την ομάδα και απολαμβάνει την εκτίμηση τόσο του κόσμου όσο και αρκετών ποδοσφαιριστών μέσα στην ομάδα.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος είναι προπονητής στην Εθνική Ελπίδων αλλά αυτό δεν τον αποτρέπει ώστε να δουλέψει σε ένα σύλλογο και από την μεριά του είναι δεδομένη η επιθυμία του να επιστρέψει στον ΟΦΗ και να πάρει μια δεύτερη ευκαιρία αναλαμβάνοντας την αποστολή να σώσει από τον υποβιβασμό την κρητική ομάδα.