Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Κηφισιά: “Έχουμε αποδείξει πολλάκις ποιοι είμαστε και ποιο είναι το ποδόσφαιρο που πρεσβεύουμε”

Η Κηφισιά εξέδωσε ανακοίνωση αναφορικά με τη διαιτησία στην αναμέτρηση με τον ΟΦ Ιεράπετρας και το γκολ που σημείωσε στο έβδομο λεπτό των καθυστερήσεων και τονίζει πως η ομάδα των Βορείων Προαστίων έχει δείξει ποιο είναι το ποδόσφαιρο που πρεσβεύει.

Το βράδυ του Σαββάτου (10/12) η Κηφισιά εξέδωσε ανακοίνωση αναφορικά με τη διαιτησία στην αναμέτρηση με τον ΟΦ Ιεράπετρας και το γκολ που σημείωσε στο έβδομο λεπτό των καθυστερήσεων και προκάλεσε τις αντιδράσεις των φιλοξενούμενων που θεώρησαν πως υπήρχε οφσάιντ.

ΟΦΙεράπετρας: “Φανταστείτε να μην το έδειχνε το ματς και η ΕΡΤ 3, δεν χρειάζεται να ντρέπεστε”

Στην ανακοίνωση η ομάδα των Βορείων Προαστίων σημειώνει πως δεν έχει εμπλακεί ποτέ, ούτε πρόκειται να εμπλακεί σε οποιαδήποτε παρασκηνιακή διαδικασία.

Mε χειρουργείο από τα παλιά εξαναγκάστηκε ο ΟΦΙ σε ήττα στο 97΄από την Κηφισιά (Video)

Η ανακοίνωση αναφέρει:

 

“Παρατηρούμε με έκπληξη τις τελευταίες ώρες, να υποτιμάται και να υποβαθμίζεται η σπουδαία εκκίνηση της ομάδας μας τη φετινή αγωνιστική περίοδο (9 πεντακάθαρες νίκες σε ισάριθμους αγώνες στο Κύπελλο Ελλάδος και το Πρωτάθλημα με αντιπάλους όπως ο Απόλλων Σμύρνης, ο ΟΦΗ και η Athens Kallithea) στον βωμό μιας διαιτητικής απόφασης για τον μη καταλογισμό όφσαϊντ στον εντός έδρας αγώνα μας με τον Ο.Φ. Ιεράπετρας.

Με αφορμή αυτό το γεγονός, δηλώνουμε κατηγορηματικά ως ΠΑΕ Κηφισιά πως ουδέποτε έχουμε εμπλακεί, και ούτε πρόκειται να εμπλακούμε, σε οποιαδήποτε απολύτως παρασκηνιακή διαδικασία ποδοσφαιρικού ενδιαφέροντος!

Οποιοδήποτε άλλο σενάριο εξυφαίνεται – εκτός από απολύτως άδικο- είναι ανύπαρκτο για την ομάδα μας, που είναι νέα στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο, με πεντακάθαρη ιστορία όμως 90 ετών και με ένα ΔΣ, που απαρτίζεται από Κηφισιώτες, που το μόνο που κάνουν είναι να υπηρετούν το χόμπι και την αγάπη τους για το ποδόσφαιρο, βάζοντας πάνω απ όλα τις αρχές και τις ηθικές αξίες που πρεσβεύουμε!

Γι αυτό δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να αφήσει υπονοούμενα για το ήθος και τον χαρακτήρα των μελών της οικογένειας της ΠΑΕ Κηφισιά και να μειώσει την τεράστια προσπάθεια που κάνουμε για να εκπροσωπήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την πόλη της Κηφισιάς και συνολικά τα Βόρεια Προάστια.

Από την πρώτη στιγμή ενασχόλησής μας με το ποδόσφαιρο, έχουμε δώσει τις εξετάσεις μας και έχουμε αποδείξει πολλάκις ποιοι είμαστε και ποιο είναι το ποδόσφαιρο που πρεσβεύουμε.

Θα συνεχίσουμε να πορευόμαστε με τις ίδιες αρχές και αξίες χωρίς έπαρση, έχοντας ως στόχο να αγωνιζόμαστε τίμια και με αστείρευτο πάθος για τη νίκη σε κάθε παιχνίδι, σεβόμενοι όλους τους αντιπαλους μας και πόσω μαλλον ομάδες με τεράστια ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ευχόμαστε αυτή να είναι η τελευταία φορά που θα χρειαστεί να επισημάνουμε τα αυτονόητα όσον αφορά την ομάδα μας και ελπίζουμε πως θα λάβουμε κι εμείς σεβασμό, αντίστοιχο με αυτόν που αποδίδουμε στους αντιπάλους μας καθώς επίσης και την ίδια φιλοξενία που εμεις παρέχουμε κάθε φορά.

Καλή συνέχεια και πάνω απ όλα ευχόμαστε να γίνεται προσπάθεια από όλους μας για την προστασία και αναβάθμιση του αγαπημένου μας αθλήματος”.