Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Κηφισιά: Η προσωπική δικαίωση του Γ. Τουτζάρη

O Γιώργος Τουτζάρης πέρυσι το καλοκαίρι μετά την διάλυση του Εργοτέλη και την κάθοδο του στις ερασιτεχνικές κατηγορίες έψαξε το επόμενο ποδοσφαιρικό του βήμα και εκ του αποτελέσματος πέτυχε διάνα. 

Ο έμπειρος πλέον από την Super League 2 Γ. Τουτζάρης ανέλαβε ακριβώς το ίδιο πόστο που είχε και στον Εργοτέλη στην ομάδα της Κηφισιάς δηλαδή αυτό του γενικού διευθυντή της ομάδας και κατάφερε να χτίσει μαζί με τους υπόλοιπους συνεργάτες του μια πολύ δυνατή ομάδα που ήταν πρώτη από την αρχή μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος και δίκαια κατέκτησε την πρώτη θέση στο Νότιο Όμιλο και την άνοδο της για πρώτη φορά στην ιστορία της στη Super League.

Ο Τουτζάρης που πρόσθεσε αρκετό “χρώμα” Εργοτέλη στην Κηφισιά πέρα από παίκτες που ήξερε από την κρητική ομάδα που για την ακρίβεια τους είχε επιλέξει ο ίδιος (βλέπε Πέϊος, Προβυδάκης, Μαζουλουξής, Ποζατζίδης), είχε μαζί του και την καλή φίλη και συνάδελφο Όλγα Σουτζή που για χρόνια ήταν υπεύθυνη τύπου και όχι μόνο στον Εργοτέλη και βρήκε το δικό της “λιμάνι”στα βόρεια προάστια της Αθήνας.

Η άνοδος της Κηφισιάς αποτελεί σίγουρα μια δικαίωση της επιλογής που έκανε το καλοκαίρι ο πρώην γενικός διευθυντής του Εργοτέλη που κατηγορήθηκε από μια μερίδα ανθρώπων του Εργοτέλη για την πτώση της ομάδας στην Α1 ΕΠΣΗ αλλά όλοι γνωρίζουν ότι και ο ίδιος είχε δεμένα τα χέρια του από την στιγμή που ο Μάγκετ Σάμι εξαφανίστηκε από το προσκήνιο από τον Ιανουάριο του 2023 και μετά, και έθεσε ουσιαστικά και τον ίδιο τον Τουτζάρη στο περιθώριο.

Εν κατακλείδι η φετινή σεζόν χάρισε στον Γ. Τουτζάρη κάτι που  στέρησαν στον ίδιο και στον Εργοτέλη πριν τρία χρόνια ο Φωτιάς και η παρέα του στη Νίκαια στο αλησμόνητο ματς με τον Ιωνικό.