Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Κοζανίδης: «Πιστεύω στις δυνατότητες της ομάδας – Θα τα δώσουμε όλα για θετικό αποτέλεσμα»

Έτοιμος είναι ο ΑΟΤ για το εντός έδρας παιχνίδι της Κυριακής, όπου θα αντιμετωπίσει τον ΑΟΑΝ στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής του 5ου ομίλου της Γ’ Εθνικής. 

Για πρώτη φορά θα βρίσκεται στον πάγκο της Μεσσαρίτικης ομάδας σε εντός έδρας παιχνίδι, ο νέος τεχνικός της ομάδας Στέλιος Κοζανίδης, ο οποίος βρισκόταν στον πάγκο τόσο στο ματς Κυπέλλου ΕΠΣΗ κόντρα στο Λίντο (πρόκριση με 1-2) όσο και στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Άγιο Ιερόθεο, την περασμένη Κυριακή (1-1). 

Ο νεαρός τεχνικός μιλώντας στο Primesport.gr για το παιχνίδι απέναντι στον ΑΟΑΝ τόνισε ότι είναι ένα δύσκολο ματς, ωστόσο έχει πίστη στις δυνατότητες της ομάδας του και υποσχέθηκε ότι θα τα δώσουν όλα για να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα. 

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι για τους «ασπρόμαυρους», αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Μεϊρέλες, ενώ επέστρεψε στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης ο Τριανταφυλλίδης.

Ο Στέλιος Κοζανίδης τόνισε χαρακτηριστικά:

« Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε ένα πολύ καλό αντίπαλο. Είναι ένα Κρητικό ντέρμπι. Πιστεύω στις δυνατότητες της ομάδας μου και αυτό που μπορώ να υποσχεθώ είναι ότι θα δώσουμε το εκατό τοις εκατό για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα.»