Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Κουράκης – Γιακουμάκης: Δυο νεαροί γκολτζήδες… κάνουν «πλάκα» στην Α1 ΕΠΣΗ

Οι δυο νεαροί Ηρακλειώτες σέντερ φορ, αποτελούν το παρόν και το μέλλον του Ηρακλειώτικου ποδοσφαίρου!

Ο λόγος για τους δυο πρώτους σκόρερ του φετινού πρωταθλήματος της Α1 ΕΠΣΗ, τον Άκη Κουράκη του ΠΑΟΚρουσώνα, ο οποίος έχει πετύχει 32 τέρματα μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα, και τον Γιάννη Γιακουμάκη του ΠΟΑ, ο οποίος είναι 2ος σκόρερ του πρωταθλήματος με 24 γκολ. 

Ο Κουράκης βρίσκεται στο 22ο έτος της ηλικίας του και διανύει μία άκρως παραγωγική σεζόν, δείχνοντας το πλούσιο ταλέντο του και «ματώνει» σχεδόν κάθε αγωνιστική τα αντίπαλα δίχτυα, έχοντας βοηθήσει τον ΠΑΟΚ να βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην κορυφή της βαθμολογίας. 

Το ίδιο ισχύει και για τον 19χρονο Γιακουμάκη, ο οποίος παρά το νεαρό της ηλικίας του δείχνει ότι μπορεί να σηκώσει το βάρος της φανέλας του ΠΟΑ και αποτελεί βασικό φορ της ομάδας. 

Και οι δυο επιθετικοί είναι φιλόδοξοι, βρίσκονται ακόμα στα πρώτα χρόνια της ποδοσφαιρικής τους καριέρας και δείχνουν με την φετινή τους παρουσία, ότι αξίζουν να αγωνίζονται σε παραπάνω κατηγορίες. 

Αμφότεροι αποτελούν το παρόν και το μέλλον του Ηρακλειώτικου ποδοσφαίρου και σίγουρα ανυπομονούμε να παρακολουθήσουμε την εξέλιξη που θα έχουν τα επόμενα χρόνια! Το σίγουρο είναι ότι κάνουν «πλάκα» στην Α1 ΕΠΣΗ και είναι φτιαγμένοι και οι δυο για επαγγελματικές κατηγορίες!