Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Κρασανάκης: «Το Ασήμι έχει τον απέραντο σεβασμό μας – Να κυνηγήσουμε το καλύτερο που μπορούμε στην διοργάνωση»

Στο Primesport.gr μίλησε ο Βασίλης Κρασανάκης ενόψει του ημιτελικού του Final Four του Κυπέλλου ΕΠΣΗ όπου ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει την ερχόμενη Παρασκευή το Ασήμι στο γήπεδο του Ζαρού στις 17:00. 

Ο προπονητής της ομάδας του Κρουσώνα ανέφερε ότι για να βρεθεί το Ασήμι μέχρι εδώ χρειάστηκε να αποκλείσει ομάδα παραπάνω κατηγορίας, όπως και η δική του ομάδα και έχει τον απέραντο σεβασμό. Επιπλέον υπογράμμισε ότι η ομάδα του θέλει να κυνηγήσει το καλύτερο που μπορεί σε αυτή την διοργάνωση αρκεί να παρουσιαστεί σοβαρή και πειθαρχημένη!

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Μετά τη κλήρωση που έγινε η ομάδα μας βρίσκεται αντιμέτωπη με την ομάδα του Ασημιού στον ημιτελικό. Το Ασημί έχει τον απέραντο σεβασμό μας, μιας και απέκλεισε ομάδα παραπάνω κατηγορίας για να βρεθεί στο FINAL 4 και σίγουρα δεν μπορείς να υποτιμήσεις κανένα, ειδικά όταν η πρόκριση στο τελικό είναι μέσα από ένα παιχνίδι! Από κει και πέρα και εμείς αποκλείσαμε ομάδα παραπάνω κατηγορίας για να βρεθούμε εδώ και θα κυνηγήσουμε το καλύτερο που μπορούμε μέσα από αυτή τη διοργάνωση, φτάνει να είμαστε σοβαροί και πειθαρχημένοι όπως κάναμε όλη τη χρονιά. Εύχομαι να δούμε όμορφα παιχνίδια και να έρθει ο κόσμος να ευχαριστηθεί ποδόσφαιρο αυτό το διήμερο»