Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Κόκκινος: «Τα συγχαρητήρια ανήκουν σε παίκτες και διοίκηση – Οι κόποι μας ανταμείβονται»

Στην προσπάθεια που έχουν καταβάλλει παίκτες και διοίκηση το τελευταίο διάστημα στάθηκε στις δηλώσεις του ο Δημήτρης Κόκκινος.

Ο έμπειρος τεχνικός τόνισε ότι η ομάδα του, παρά τις δυσκολίες της σημερινής αναμέτρησης, πήρε μία δίκαιη νίκη, δείχνοντας μεγάλη συγκέντρωση στο δεύτερο μέρος.

Επιπλέον, μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες του, αλλά και στην διοίκηση των «μπλε», για την όποια ο έμπειρος κόουτς υπογράμμισε ότι βρίσκεται κοντά στην ομάδα, ενώ έδωσε ήδη το σύνθημα για την επόμενη αγωνιστική.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Πιστεύω ότι κάναμε ένα μεστό παιχνίδι, μας δυσκόλεψε το ότι παίξαμε με παίκτη λιγότερο κάτι παραπάνω από ένα ημίχρονο, αλλά διατηρήσαμε την συγκέντρωση μας και θεωρώ ότι πήραμε μία δίκαιη νίκη. Τα συγχαρητήρια ανήκουν στους παίκτες μου που έδειξαν για δεύτερο σερί παιχνίδι τα ψυχικά αποθέματα που διαθέτουν. Τα πιο πολλά μπράβο ανήκουν στην Διοίκηση, που βρίσκεται κοντά στην ομάδα στηρίζοντας τους παίκτες σε ότι χρειάζονται και η παρουσία της είναι καταλυτική . Θεωρώ ότι οι κόποι όλων μας σιγά σιγά ανταμείβονται και πλέον κοιτάμε το παιχνίδι της επόμενης Κυριακής.»