Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Κύπελλο Ελλάδας: Ψάχνουν την πρόκριση στην 5η φάση Ο.Φ.Ιεράπετρας και ΑΟΑΝ

Στην 4η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας ρίχνονται σήμερα οι δύο ομάδες του Λασιθίου ο Ο.Φ.Ιεράπετρας και ο ΑΟΑΝ που αντιμετωπίζουν εντός έδρας τη Νίκη Βόλου και την Κηφισιά για την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Στις 4μ.μ στο Βουζουνεράκειο ο Ο.Φ.Ιεράπετρας του Άγγελου Διγκόζη θα αναμετρηθεί με την ακόμη πιο δυνατή φέτος Κηφισιά που έχει βάλει υψηλούς στόχους για τη νέα σεζόν στη Super League 2 . Oι φιλοξενούμενοι είναι θεωρητικά το φαβορί για την πρόκριση όμως ο Ο.Φ.Ι ποντάρει στον κόσμο του που αναμένεται να γεμίσει το γήπεδο αλλά και στην παράδοση που έχει υπέρ του στα εντός έδρας ματς με την Κηφισιά.

Την ίδια ώρα λίγα χιλιόμετρα πιο πέρα στον Άγιο Νικόλαο ο ΑΟΑΝ θα αντιμετωπίσει τη Νίκη Βόλου μια από τις πιο δυνατές ομάδες του Βορείου Ομίλου και έχοντας καλή παράδοση στο θεσμό του Κυπέλλου όπως πέρυσι που προχώρησε αρκετά θα προσπαθήσει να κάνει την έκπληξη και να πάρει την πρόκριση σε ένα ματς που δεν είναι το φαβορί.

Συνολικά για την 4η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας σήμερα διεξάγονται τέσσερα παιχνίδια και το πρόγραμμα και οι διαιτητές έχουν ως εξής:

9 Οκτωβρίου – 4μ.μ

ΟΦΙ-Κηφισιά
Διαιτητής: Πουλόπουλος (Πειραιά)
Βοηθοί: Βλαχάκης, Δασκαλομαρκάκης (Ρεθύμνου)

Άγιος Νικόλαος-Νίκη Βόλου
Διαιτητής: Πατεμτζης (Ηρακλείου)
Βοηθοί: Μαυρουδής, Ματσας (Ηρακλείου)

Απόλλων Λάρισας-Athens Καλλιθέα
Διαιτητής: Στυλιανος (Τρικάλων)
Βοηθοί: Μπαλας, Μανασης (Τρικάλων)

Αναγέννηση Καρδίτσας-Απόλλων Πόντου
Διαιτητής: Πολυχρόνης (Πιερίας)
Βοηθοί: Μινουδης (Πιερίας), Νικζας (Λάρισας)