Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Κύπελλο Ελλάδος Γυναικών: Άνετη πρόκριση στους “8” για τον ΟΦΗ στο Κολυμπάρι (0-4)

Το δύο στα δύο στον 1ο όμιλο του Κυπέλλου Ελλάδος έκανε η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΟΦΗ σήμερα το μεσημέρι στο Κολυμπάρι κερδίζοντας την ομάδα Ποσειδώνας Ladies με 0-4. 

Αυτή ήταν η δεύτερη νίκη για την ομάδα του Κ. Παντζαρίδη που είχε κερδίσει και στην 1η αγωνιστική του ομίλου την Επισκοπή στο Ρέθυμνο με 0-9. Πλέον ο ΟΦΗ προκρίθηκε στη φάση των “8” της διοργάνωσης που από εδώ και πέρα θα έχει μονούς αγώνες νοκ άουτ και αρκετές ομάδες από την Α΄Εθνική ποδοσφαίρου γυναικών με το κρητικό συγκρότημα να έχει βάλει σαν στόχο να πάει όσο πιο ψηλά γίνεται στη διοργάνωση.

Το ματς 

Ο ΟΦΗ από τα πρώτα λεπτά του ματς ουσιαστικά καθάρισε την πρόκριση καθώς ήδη στο 4΄προηγούταν με 0-2. Αρχικά στο 2΄μετά από εκτέλεση φάουλ της Ζέρβα η Πέιου εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια της άμυνας της γηπεδούχου ομάδας και έκανε το 0-1. Το δεύτερο γκολ ήρθε στο 4΄όταν μετά από νέα εκτέλεση φάουλ της Ζέρβα η μπάλα βρήκε στην Καραντωνάκη που άθελα της έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Ποσειδώνα.

Πριν κλείσει το πρώτο ημίχρονο στο 38΄ο ΟΦΗ σημείωσε και τρίτο τέρμα με πλασέ της Δρακογιαννάκη, ενώ το “κερασάκι” στην τούρτα έβαλε η Κωνιωτάκη στο 60΄λεπτό της αναμέτρησης

Πλέον ο ΟΦΗ περιμένει να ολοκληρωθεί αυτή η φάση του Κυπέλλου Ελλάδος Γυναικών και να γίνει η κλήρωση για την προημιτελική φάση όπου θα μάθει τον αντίπαλο της που θα προσπαθήσει να τον αποκλείσει σε μονό παιχνίδι.

ΟΦΗ (Κώστας Παντζαρίδης): Στανίνου, Παπακωνσταντή, Κωνιωτάκη, Κατιρτσίδου, Πέιου  , Πλατανιά , Γουνάκη, Δρακογιαννάκη, Αεράκη, Μπριάνα , Ζέρβα

‘Έπαιξαν και οι: Ροβυθάκη, Σπαθαράκη, Μοσχαμπάρη, Κουκουλάκη, Μουστάκ,.