Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Κύπελλο Ελλάδος: Επίδειξη δύναμης από τον Εθνικό Πειραιώς, 5-0 τον ΠΑΟΚρουσώνα

Ο ΠΑΟΚρουσώνα έγραψε ιστορία με την συμμετοχή του στο Κύπελλο Ελλάδος, ωστόσο δεν κατάφερε να διεκδικήσει κάτι απέναντι στον πιο δυνατό και έμπειρο Εθνικό Πειραιώς, γνωρίζοντας την ήττα με 5-0!

Ο Εθνικός έδειξε την ανωτερότητα του από νωρίς στο παιχνίδι, επιβάλλοντας τον ρυθμό του και κατάφερε να φτάσει σε μία άνετη νίκη-πρόκριση επικρατώντας με 5-0 του ΠΑΟΚρουσώνα στο γήπεδο του Περάματος. Έτσι οι Πειραιώτες συνεχίζουν στο Κύπελλο Ελλάδος, όπου στην 2η φάση θα αντιμετωπίσουν εκτός έδρας τον Ιάλυσο. 

Από την άλλη πλευρά το συγκρότημα του Βασίλη Πλεσίτη, στο δεύτερο επίσημο παιχνίδι της σεζόν (έπαιξε πριν μερικές μέρες Super Cup στο Ασήμι με τον ΠΟΑ όπου ηττήθηκε με 0-1) μπορεί να μην κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις, ούτε να φανεί ανταγωνιστικός ωστόσο σίγουρα είχε κέρδη αυτό το ματς, στο κομμάτι της ετοιμότητας, ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος της Α1 ΕΠΣΗ.

Επιπλέον μπορούμε να πούμε ότι διακρίθηκε ο νεαρός πορτιέρο Σταυρακάκης ο οποίος έκανε πολλές επεμβάσεις και κράτησε σε αξιοπρεπές σκορ το παθητικό της ομάδας του! Ο Εθνικός είχε τον επιθετικό μονόλογο στο ματς δημιουργώντας πολλές ευκαιρίες και κατάφερε να πετύχει πέντε τέρματα. Ο Αντωνίου στο 24′ με εύστοχο πέναλτι άνοιξε το σκορ για τον Εθνικό. Στο 29′ ο Πολύζος σε μία φάση διαρκείας έγραψε το 2-0.

Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Μακρυγιάννη ο Κουράκης με κεφαλιά άθελα του θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα της εστίας της ομάδας του για το 3-0. Στο 56′ ο Εθνικός κέρδισε και δεύτερο πέναλτι με τον Πολύζο να εκτελεί αλλά ο Σταυρακάκης απέκρουσε, ωστόσο στην επαναφορά ο παίκτης του Εθνικού ήταν εύστοχος για να γράψει το 4-0.

Το τελικό 5-0 διαμορφώθηκε στο 67′ με ένα πανέμορφο σε εκτέλεση γκολ από τον Ντινιωτάκη

Οι συνθέσεις: 

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Βαγγέλης Χαντές): Κουμπούλα, Πλουμάτος, Ζωγραφάκης (46′ Παπαγγελής), Κατσογιάννης, Χρούστινετς, Μαλάι (46′ Τσιάβος), Ντινιωτάκης, Πολύζος, Γεωργούσης (46′ Κυριαζής), Μακρυγιάννης (46′ Μπουτσικάρης), Αντωνίου (70′ Ζαμάνης)

Στον πάγκο: Θεοδώρου, Παπαγγελής, Σεχόχ, Κουτσοποδιώτης

ΠΑΟΚΡΟΥΣΩΝΑ (Βασίλης Πλεσίτης): Σταυρακάκης, Σημαιάκης (36′ λ.τρ. Κοκολογιάννης), Στρατάκης (86′ Κάββαλος), Σαριδάκης (86′ Βαμβουκάκης), Μαυροειδής, Παπαδιός, Μανουσάκης, Σηφάκης, Τζουβάρας (63′ Βαρδής), Λυδάκης (63′ Σεραφειμίδης), Κουράκης

Στον πάγκο: Κορνηλάκης, Κάββαλος, Πυργιανάκης, Καφούσης, Βαμβουκάκης

Δείτε εδώ την live ενημέρωση μέσα από το liveblog του Primesport.gr