Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Κύπελλο ΕΠΣΗ: Αγχώθηκε στο τέλος… αλλά πήρε την πρόκριση ο Πόρος, 2-3 την Χερσόνησο

Ο Πόρος παρότι έχτισε προβάδισμα τριών τερμάτων, στο τελευταίο δεκάλεπτο τα… «χρειάστηκε» αλλά τελικά πήρε την πρόκριση επικρατώντας με 2-3 της Χερσονήσου «Palmera Beach»και συνεχίζει στον θεσμό του Κυπέλλου ΕΠΣΗ.

Το συγκρότημα του Γιάννη Χατζησεβαστού, ο οποίος κατέβασε την ομάδα με εμφανές ροτέισον, κατάφερε να προηγηθεί από πολύ νωρίς, με τον Παπαδομιχελάκη μόλις στο 8ο λεπτό να κάνει το 0-1. 

Στο 58′ ο Αγριμάκης διπλασίασε τα τέρματα του Πόρου για να έρθει στο 76′ ο Πακιουφάκης να κάνει το 0-3. 

Στο 80′ ο Μαυρής μείωσε σε 1-3 για την Χερσόνησο, ενώ στο 87′ ο Χατζιάι, διαμόρφωσε το τελικό 2-3.

Οι φάσεις του αγώνα:

-Στη σέντρα οι παίκτες του Πόρου, ξεκίνησε το παιχνίδι στη Χερσόνησο.
5′ Επικίνδυνο γύρισμα του προωθημένου Παπαδομιχελάκη από δεξιά, μπλόκαρε ο Λεοντιάδης.
7′ Μεγάλη ευκαιρία για την Χερσόνησο. Σέντρα Ψωρογιάννη από δεξιά, κεφαλιά του αφύλακτου Χαράτσι στο δεύτερο δοκάρι έξω.
8′ Ο Πόρος ανοίγει το σκορ. Προβολή του προωθημένου Παπαδομιχελάκη στο δεύτερο δοκάρι, η μπάλα κάπου βρήκε και σύμφωνα με τον πρώτο βοηθό πέρασε την γραμμή της εστίας του Λεοντιάδη (0-1).
16′ Σουτ Κομσίου έξω από την περιοχή και αριστερά, η μπάλα έφυγε δίπλα από το δεξί δοκάρι του Ιατράκη.
19′ Καλή στιγμή για τον Πόρο, πανέξυπνη κάθετη Ρηγόπουλου στον Ζαφείρη Αλ. που έκανε τις προσποιήσεις μέσα στην περιοχή, τον πρόλαβαν και απομάκρυναν οι αμυντικοί της Χερσονήσου.
22′ Κίτρινη κάρτα στον Καλαϊτζάκη για δυνατή μονομαχία με τον Φερεντίνο.
23′ Ακυρώνεται γκολ του Πόρου με πλασέ του Ζαφείρη Αλ. από ασίστ του Ρηγόπουλου.
28′ Ωραία προσπάθεια Ζαφείρη Αλ. από αριστερά, μπήκε στην περιοχή, γύρισε την μπάλα, μπλόκαρε ο Λεοντιάδης.
31′ Από τις κόντρες και το μαρκάρισμα στον Νάκα, η μπάλα έφτασε στον Ρηγόπουλο που σούταρε από κοντά, μπλόκαρε ο Λεοντιάδης.
-Ημίχρονο στη Χερσόνησο, Χερσόνησος – Πόρος 0-1.
-Στη σέντρα οι ποδοσφαιριστές της Χερσονήσου, άρχισε το δεύτερο ημίχρονο.
51′ Μακρινό δυνατό σουτ Παπαδομιχελάκη με το αριστερό, μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια ο Λεοντιάδης.
54′ Κίτρινη και στον Φερεντίνο που πήρε τα πόδια του Νάκα.
57′ Δυνατό σουτ Καπετανάκη έξω από την περιοχή, η μπάλα έσκασε στο έδαφος, έπεσε στην δεξιά του γωνία ο Ιατράκης, η μπάλα έφυγε έξω.
58′ Δεύτερο γκολ για τον Πόρο. Φοβερή προσπάθεια Ζαφείρη Αλ. από αριστερά και γύρισμα πάρε – βάλε στον Αγριμάκη που από κοντά με πλασέ σε κενή εστία έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα.
60′ Επικίνδυνο σουτ Ντρεϊάι από δεξιά μέσα στην περιοχή, η μπάλα λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι του Ιατράκη.
66′ Τεράστια ευκαιρία για τον Πόρο, τρομερή προσπάθεια Ζαφείρη Αλ. από αριστερά και πάσα στον Νάκα, δυνατό σουτ του αρχηγού του Πόρου, η μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Λεοντιάδη.
69′ Τρομερή προσπάθεια Ζαφείρη Αλ. από αριστερά και γύρισμα, δεν ακολούθησε την φάση κάποιος άλλος παίκτης του Πόρου, χάθηκε η ευκαιρία για τους “μπλε”.
74′ Τεράστια ευκαιρία για την Χερσόνησο, τρομερή πάσα Ψωρογιάννη δεξιά στον Ντρεϊάι, γύρισμα του τελευταίου στον Χατζιάι που πλάσαρε πάνω από τα δοκάρια!
76′ Πανέμορφο γκολ για τον Πόρο. Άνοιγμα Καστελλιανάκη αριστερά στον Φρρόκου, σέντρα του τελευταίου κεφαλιά Πακιουφάκη στο δεύτερο δοκάρι στα δίχτυα (0-3).
80′ Η Χερσόνησος μειώνει. Κόρνερ Θεοδωράκη από αριστερά, κεφαλιά του αμαρκάριστου στην περιοχή Μαύρη στα δίχτυα (1-3).
87′ Ξαναμπαίνει στο παιχνίδι η Χερσόνησος. Φάουλ Θεοδωράκη, κεφαλιά Χατζιάι στα δίχτυα (2-3).
90+3′ Ο Πολυμερίδης αστοχεί από κοντά, παραλίγο η ισοφάριση για την Χερσόνησο!

Οι συνθέσεις:

ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΣ (Άγγελος Βαρδάκης): Λεοντιάδης, Μαστοράκης, Φερεντίνος, Μότσο, Μαυρής, Κομσίου (53′ Θεοδωράκης), Καπετανάκης (82′ Πέκι), Ξυλούρης (72′ Πολυμερίδης), Χιλά (53′ Χατζιάι), Χαρατσής (53′ Ντρεϊάι), Ψωρογιάννης

ΠΟΡΟΣ (Γιάννης Χατζησεβαστός): Ιατράκης, Σημαιάκης (46′ Κουτάντος), Παπαδομιχελάκης, Νάκας, Γροσδάνης (68′ Καστελλιανάκης), Πακιουφάκης, Καλαίτζάκης, Αγριμάκης (64′ Αυγουστάκης), Ρηγόπουλος (52′ Φρρόκου), Ζαφείρης Αλ., Ριζάκης (46′ Καλαμιώτης)