Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Κύπελλο ΕΠΣΗ: «Εξάσφαιρη» πρόκριση για Ανθεστίωνα στο Ατσαλένιο

Ο Ανθεστίων επικράτησε με 0-6 του Κεραυνού στο Ατσαλένιο, παίρνοντας μία άνετη πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου.

Το συγκρότημα του Βασίλη Πλεσίτη είχε ένα εύκολο απόγευμα, καταφέρνοντας να «καθαρίσει» το ματς από το πρώτο μέρος. Τον χορό των γκολ άνοιξε ο Σεραφειμίδης, ο οποίος σημείωσε τα δυο πρώτα τέρματα των «κιτρινόμαυρων», ενώ σκόραραν ακόμα οι Λυδάκης, Μπερνίκου, Χατζάκης και Κοντάκης.

Στο 8′ μόλις ο Σεραφειμίδης με πλασέ έκανε το 0-1. Στο 12′ πάλι ο Σεραφειμίδης, βρέθηκε αυτή τη φορά τετ α τετ και με πλασέ νίκησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα, 0-2. 

Στο 22′ ο Λυδάκης βρέθηκε σε θέση βολής και εκτέλεσε άψογα για το 0-3, ενώ στο 28′ ήταν η σειρά του Μπερνίκου με κεφαλιά, έπειτα από κόρνερ του Σεραφειμίδη να κάνει το 0-4, που ήταν και σκορ ημιχρόνου. Στο 75′ ο Χατζάκης με σουτ έκανε το 0-5 και το τελικό 0-6 διαμορφώθηκε στο 84′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κοντάκη.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Μαυρουδής με βοηθούς τους Τσαμπουράκης-Βισκαδούρο.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:

ΚΕΡΑΥΝΟΣ (Άρης Μαυρογιαννάκης): Χαχλιουτάκης, Μαυροζαχαράκης, Μαυρογιαννάκης, Βασιλάκης, Ρωμανάκης, Χριστοδουλάκης, Κυπραίος, Κεραλάκης, Τσιλόγλου, Γωνιανάκης, Παπαδάκης

ΑΝΘΕΣΤΙΩΝ (Βασίλης Πλεσίτης): Κασσωτάκης, Σαριδάκης, Πλαϊτάκης, Γκιούνγκα, Χότζα, Χρηστάκης, Σεραφειμίδης, Χατζάκης, Λυδάκης, Μπερνίκου, Κουρίνος