Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Κύπελλο ΕΠΣΗ: Επέστρεψε από το 2-0 και πήρε την πρόκριση με μεγάλη ανατροπή ο ΠΟΑ!

Πέρασε παρ’ ότι δυσκολεύτηκε αρκετά ο ΠΟΑ – “Φωνάζουν” για φάουλ στο 2-3 οι άνθρωποι της Μινωικής

Ο ΠΟΑ κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Μινωικής με σκορ 2-3 παρά το γεγονός ότι οι γηπεδούχοι του έβαλαν πάρα πολύ δύσκολα καθώς προηγήθηκαν με 2-0 στο μισάωρο.

Τα γκολ για τους νικητές έβαλαν οι Βοργιάς (2) και Αργκιλέσι με τους γηπεδούχους να έχουν βρει γκολ με Πατσάκη και Ρουμελιώτη.

Διαμαρτυρίες της Μινωικής για φάουλ στον Αμπατζή στο τρίτο γκολ του ΠΟΑ.

Η πρώτη καλή στιγμή στο μας σημειώθηκε στο 3′ για τον ΠΟΑ με τον Νύκταρη να γυρίζει στο Σκουλά και εκείνος με διπλή προσπάθεια να μην καταφέρνει να κερδίσει τον Αμπατζή.

Στο 16′ ο Στακάκης έκανε το σουτ, όμως ήταν αδύναμο και έτσι μπλόκαρε χωρίς πρόβλημα ο Αμπατζής.

Η Μινωική μετά από κάθετη του Σαραφαλτνίν στον Πατσάκη και εύστοχο τελείωμα του τελευταίου πήρε κεφάλι στο σκορ στο 21′, ενώ πέντε λεπτά αργότερα έκανε δύο τα τέρματα της όταν μετά από σέντρα του Στακάκη, η μπάλα βρήκε στο κεφάλι αμυνόμενου και έφτασε στο δεύτερο δοκάρι στον Ρουμελιώτη, ο οποίος κατέβασε με το στήθος και πλάσαρε εύστοχα για το 2-0!

Στο ενδιάμεσο των δύο γκολ η Μινωική είχε και μία μεγάλη ευκαιρία με τον Πατσάκη για ένα ακόμη τέρμα αλλά δεν κατάφερε να κερδίσει τον Αμπατζή.

Στο 29′ ο Σφυρογιαννάκης έκανε ένα σουτ με τον Αμπατζή να μπλοκάρει.

Ο ΠΟΑ μετά και τις διορθωτικές κινήσεις από τον πάγκο του κατάφερε να μειώσει το σκορ πριν το ημίχρονο με σκόρερ τον Βοργιά στο 36′ έπειτα από σέντρα του Μπέη.

Στο 44΄ο Βοργιάς δοκίμασε το πόδι του από μακρινή απόσταση με την μπάλα να φεύγει λίγο έξω με αποτέλεσμα το 2-1 να είναι και το σκορ ημιχρόνου.

Στην πρώτη φάση της επανάληψης ο ΠΟΑ ευτύχησε να ισοφαρίσει σε 2-2 και πάλι με τον Βοργιά να σκοράρει μετά από αναμπουμπούλα στην άμυνα της Μινωικής στο 53′.

Στο 72′ ο Χατζηανδρέου έκανε ένα σουτ από μακρινή απόσταση με την μπάλα να περνάει δίπλα από το δοκάρι.

Με την συμπλήρωση 80 λεπτών παιχνιδιού ο ΠΟΑ έφερε τούμπα το ματς μετά από κόρνερ του Μέμου και επαφή του Αργκιλέσι στο πρώτο δοκάρι με τους ανθρώπους της Μινωικής να φωνάζουν για φάουλ πάνω στον τερματοφύλακα τους!

Στο 90′ ο Βοργιάς έκανε μία κεφαλιά με τον Αμπατζή να μπλοκάρει.

Αυτή ήταν και η τελευταία καλή στιγμή στο ματς με τον ΠΟΑ να παίρνει την πρόκριση και την Μινωική να κερδίζει τις εντυπώσεις.

Συνθέσεις:

Μινωική: Αμπατζής, Πατσάκης (59 λ.τρ. Σταυρουλάκης), Μπάλλας Α. (63′ Μπάλλας Π.), Τσαμπουράκης, Χατζηδημητρίου (87′ Tζεβαμπίνας), Ψαρράς, Στακάκης, Ρουμελιώτης, Σαραφαλντίν, Ανδρεαδάκης (87′ Κουρουγκιαβούρης), Καστελλιανάκης

ΠΟΑ: Αμπατζής, Λουμπάκης, Ψαρράς, Παχής (33′ Μέμμος), Σφυρογιαννάκης (33′ Αργκιλέσι), Νύκταρης, Βοργιάς, Χαρίτος (33′ Χατζηανδρέου), Γωνιανάκης (33′ Μπέης), Σκουλάς, Κασσωτάκης