Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Κύπελλο ΕΠΣΗ: Ο πάγκος έδωσε τη λύση στην εκπληκτική Χερσόνησο (4-1)

Η Χερσόνησος «Palmera Beach» συνέχισε τις εκπληκτικές εμφανίσεις και ορμώμενη από το πρωτάθλημα επικράτησε της Δαμάστας με 4-1 στην έδρα της, παίρνοντας την πρόκριση για την δ’ φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΗ.

Με τον προπονητή της, να παίρνει το 100% από τις αλλαγές που πραγματοποίησε κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, η Χερσόνησος πήρε την πρόκριση μετά το νικηφόρο 4-1 επί της Δαμάστας.

Παρά το χαμένο πέναλτι του Ξυλούρη στο 27′, η ομάδα του Άγγελου Βαρδάκη δεν πτοήθηκε πήρε στην αμέσως επόμενη φάση το προβάδισμα με πλασέ του Μηλάκη και πήγε με το σκορ υπέρ της στα αποδυτήρια.

Στο 68′ ο Φερεντίνος έστειλε άθελα του τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για την ισοφάριση της Δαμάστας, ωστόσο η ομάδα του Λιμανιού δεν άργησε να ανακτήσει το προβάδισμα και με τον Μπενάρντο να αξιοποιεί την ασίστ του Μαστοράκη έγραψε το 2-1 στο 70′.

Λεπτά μετά την είσοδο του στο παιχνίδι ο Χατζιάι νίκησε τον Ροδουσάκη για το 3-1, ενώ το τελικό 4-1 για την Χερσόνησο «Palmera Beach» πέτυχε μετά από υπέροχη ομαδική προσπάθεια ένας ακόμη παίκτης που ήρθε από τον πάγκο, ο Χαρατσής, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη-πρόκριση της ομάδας του,

Χερσόνησος (Άγγελος Βαρδάκης): Λεοντιάδης, Φερεντίνος, Μαστοράκης, Μηλάκης (59′ Μπενάρντο), Μότσο, Πέκι (65′ Χατζιάι), Ξυλούρης (85′ Τραπιέρης), Κρητσωτάκης, Θεοδωράκης (65′ Χαρατσής), Χιλά, Πολυμερίδης 

Δαμάστα (Δημήτρης Κόκκινος): Ροδουσάκης, Μηλιαρράκης, Σερλιδάκης, Κουτσοποδιώτης (80′ Κωστάκης), Τζουβάρας, Βατσινάς, Πεταλάκης, Αποστολάκης, Τσιντάρης (62′ Κόκκινος), Κλαπάκης, Στρατήγης (62′ Ρουμπάκης)