Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Κύπελλο ΕΠΣΗ: Πέρασε… άνετος και ωραίος στην 5η φάση ο ΠΟΑ (4-0)

Ο ΠΟΑ χωρίς να αφήσει περιθώρια αντίδρασης στον Ποσειδώνα, προκρίθηκε στην 5η φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΗ, επικρατώντας με 4-0 στην έδρα του στο πρώτο παιχνίδι της 5ης φάσης.

Η ομάδα του Μηνά Πίτσου έχοντας στόχο, ανάλογη πορεία με τα προηγούμενα χρόνια, δηλαδή διάκριση στον θεσμό του Κυπέλλου, όντας η περσινή φιναλίστ, ξεπέρασε εύκολα το εμπόδιο του Ποσειδώνα του οποίου και επιβλήθηκε με 4-0 στην έδρα του, στο πρώτο παιχνίδι της 4ης φάσης του Κυπέλλου ΕΠΣΗ.

Το σκορ για τον ΠΟΑ άνοιξε με σουτ στο 32′ ο Νάτος για το 1-0 το οποίο ήταν σκορ ημιχρόνου. Μπαίνοντας ορεξάτη στο δεύτερο μέρος, η ομάδα του Ατσαλένιου, μέσα σε δέκα λεπτά έφτασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0.

Αρχικά ο Καϊμακαμούδης με ωραίο σουτ μέσα από την περιοχή έγραψε το 2-0 στο 49′, για να έρθει ο Βερούσι να στείλει άθελα του, τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του μετά από σέντρα του Κασσωτάκη για το 3-0 στο 55′.

Ο Κεφαλούκος ερχόμενος από τον πάγκο στο 78′ έβαλε το κερασάκι… στην τούρτα στην πρόκριση του ΠΟΑ, με σουτ μέσα από περιοχή για να διαμορφώσει το τελικό 4-0.

ΠΟΑ: Γκογκόσης, Νάτος, Δαμιανάκης, Λουμπάκης, Παπασπύρος, Καϊμακαμούδης, Κερμενίδης, Αρμόα, Σφυρογιαννάκης, Κασσωτάκης, Ικεότσα

Ποσειδώνας: Αντωνιδάκης, Κοζυράκης, Παππάς, Ντελάκης, Πλατοκούκης, Βερούσι, Καπιζιώνης, Θεοδωράκης, Ασλαματζίδης, Καουκάκης, Μαραθιανός