Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Κύπελλο ΕΠΣΗ: Πρόκριση στην παράταση για τον ΑΟΤ – Παράπονα για την αποβολή Ιατράκη από τον Ρούβα!

Την νίκη – πρόκριση στην παράταση πανηγύρισε ο ΑΟΤυμπακίου 

Η ομάδα του Τυμπακίου κατάφερε με δύο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο της παράτασης να πανηγυρίσει την πρόκριση κόντρα στον Ρούβα με σκορ 3-1 μετά το 1-1 της κανονικής διάρκειας.

Οι γηπεδούχοι ήταν εκείνοι που είχαν περισσότεροι ώρα την μπάλα στα πόδια τους αλλά ο Ρούβας τους έβαλε πολύ δύσκολα.

Η ομάδα της Γέργερης διαμαρτύρεται για την αποβολή του τερμαοτοφύλακα του στο δεύτερο μέρος της παράτασης και με το σκορ στο 1-1, ενώ και ο ΑΟΤ ζητάει δύο πέναλτι στην κανονική διάρκεια που δεν δόθηκαν.

Ο ΑΟΤυμπακίου μπήκε δυνατά στο ματς και “άνοιξε” το σκορ μόλις στο 5′ με τον Παραθύρα.

Η απάντηση για τον Ρούβα ήρθε στο 31′ όταν μετά από λάθος εκτίμηση του Χρήστου, έκανε με κοντινό πλασέ το 1-1, που ήταν και το σκορ ημιχρόνου στο Τυμπάκι καθώς δεν άλλαξε κάτι μέχρι την ανάπαυλα.

Στο δεύτερο μέρος παρά την πίεση του ΑΟΤ και τις ευκαιρίες του δεν άλλαξε κάτι ενώ είχε και ο Ρούβας την στιγμή του στο 90′, όμως ούτε αυτός την εκμεταλλεύτηκε με αποτέλεσμα το 1-1 να είναι το τελικό αποτέλεσμα.

Στο πρώτο μέρος της παράτασης δεν είδαμε κάτι ιδιαίτερο με τα σπουδαία να έρχονται στο δεύτερο έξτρα δεκαπεντάλεπτο.

Αρχικά ο Ρούβας στα πρώτα λεπτά του δεύτερου δεκαπενταλέπτου έμεινε με δέκα μετά από αποβολή με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Ιατράκη, γεγονός που σήκωσε αντιδράσεις για την ομάδα της Γέργερης.

Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν αυτό το πλεονέκτημα και βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα με σουτ του Παπανδρέου, ενώ λίγο πριν το τέλος ο Μεταξάκης με καρτφωτή κεφαλιά “σφράγισε” την πρόκριση για τον ΑΟΤ!

Συνθέσεις:

ΑΟΤυμπακίου: Χρήστου, Σαβοϊδάκης, Κουρουθιανάκης, Λούσι, Γερακιός, Μεϊρέλες, Στεφανάκης, Παραθύρας (115′ Νικολιδάκης), Χαϊντίνι (70′ Δουλγεράκης), Παπανδρέου, Σαμούσκα (60′ Μεταξάκης)

Ρούβας: Ιατράκης, Γαλανός, Καλεμάκης, Κουτεντάκης, Ανδρίκος, Απλαδάς, Ζερβός, Τσατσάκης, Ντέτσικας, Πηρουνάκης, Χριστοφοράκης