Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Κύπελλο ΕΠΣΗ: Eύκολη πρόκριση για τον Εργοτέλη κόντρα στη Μινωική που είχε το μυαλό της στο… Σάββατο

Τη νίκη με 3-0 στην έδρα της Μινωικής πανηγύρισε ο Εργοτέλης, παίρνοντας το εισιτήριο για την δ’ φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΗ.

Ο Εργοτέλης πήρε την πρόκριση μέσα στο γήπεδο Περιφέρειας και Πανεπιστημίου, επικρατώντας με 0-3 της Μινωικής, που παρατάχθηκε με πολλές αλλαγές, έχοντας στο μυαλό της, το μεταξύ τους παιχνίδι για το πρωτάθλημα σε τρεις ημέρες στο Μαρτινέγκο (Σάββατο 25/2, 16:15)

Η πρώτη φάση στο παιχνίδι ανήκε στον Εργοτέλη, με τον Σκούφο να βρίσκει χώρα και να σουτάρει συρτά όμως η μπάλα κατέληξε άουτ στο 12′.

Στο 28′ ήρθε η απάντηση από πλευράς Μινωικής, με τον Καρασμανάκη να παίρνει την κεφαλιά, στέλνοντας τη μπάλα άουτ.

Προς το τέλος του πρώτου μέρους ο Εργοτέλης κατάφερε να πάρει κεφάλι στο σκορ, με τον Κουτάντο να αξιοποιεί την ασίστ του Σφακιανάκη για το 0-1 στο 38′.

Δύο λεπτά αργότερα η Μινωική έψαξε την άμεση ισοφάριση και επαναφορά της ισορροπίας στην αναμέτρηση, όμως ο Κουρουγκιαβούρης νικήθηκε από τον Χαλκιαδάκη σε τετ-α-τετ, με το 0-1 να είναι σκορ ημιχρόνου.

Λίγα λεπτά μετά την είσοδο του στο παιχνίδι, ο Σαμπροβαλάκης απείλησε την εστία του Αγγελιδάκη στο 58′, ενώ το σουτ του Βασιλάκη έφυγε ελάχιστα εκτός εστίας στο 65′.

Στο 84′ ο Εργοτέλης έδιωξε το όποιο άγχος μπορούσε να έχει μέχρι το τέλος  του παιχνιδιού, γράφοντας το 0-2 με πλασέ του Σκούρα που είχε περάσει λίγο νωρίτερα εντός αγωνιστικού χώρου.

Στο 90′ ο Σκούρα από σκόρερ έγινε δημιουργός δίνοντας έτοιμο γκολ στον Σαμπροβαλάκη για το Μινωική – Εργοτέλης 0-3.

Μινωική: Αγγελιδάκης, Ψαρράς (74′ Ανδρεαδάκης Κ.), Τριανταφύλλου, Πατσάκης (46′ Μαρκόπουλος), Καρασμανάκης (72′ Καραντινάκης), Γιακουμάκης, Φραγκούλης (46′ Χαλκιαδάκης), Ρεμιγιάκης, Ανδρεαδάκης (77′ Μυλωνάκης), Κουρουγκιαβούρης Μ., Καστελλιανάκης

Εργοτέλης: Χαλκιαδάκης, Κρασανάκης (25′ Περσκέφα), Τβαούρι (55′ Χότζα), Τσέρος, Κορνάρος, Σφακιανάκης (74′ Ντάγια), Κατσαβούνης (46′ Σαμπροβαλάκης), Σκούφος, Ντίσα, Βασιλάκης, Κουτάντος (74′ Σκούρα)