Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Κύπελλο «Μάχη της Κρήτης»: Στην 3η θέση το Ηράκλειο – Πρωτιά για τα Χανιά

H Μικτή Κ16 Ηρακλείου επικράτησε 2-1 του Λασιθίου στον μικρό τελικό του Κυπέλλου «Μάχης Κρήτης». H πρωτιά στα Χανιά που νίκησαν με 2-0 το Ρέθυμνο στον τελικό.

Το Λασίθι έβαλε δύσκολα στο Ηράκλειο, όμως η ομάδα του Βασίλη Μπαστάκη βρήκε τον τρόπο στο τέλος, να κατακτήσει την 3η θέση του Κυπέλλου «Μάχης Κρήτης».

Ο Ορφανουδάκης ήταν εκείνος που άνοιξε το σκορ για το Ηράκλειο στο 20ο λεπτό, ενώ ο Τζαγκαράκης ήταν εκείνος που ανέκτησε το προβάδισμα για το δεύτερο γκολ που αποδείχθηκε νικητήριο λίγα λεπτά πριν την λήξη, με τον Τραυλό να ισοφαρίζει για το Λασίθι στο 52′.

Ηράκλειο (Βασίλης Μπαστάκης): Χαχλιουτάκης, Μπουτσάκης, Τζιράκης, Τσέρος, Κουμάκης, Κουντούρης, Καλογιαννάκης, Πρέντι, Χότζα, Μαυρογιάννης, Ορφανουδάκης.
Επαιξαν και οι: Τσαγκαράκης, Κωνσταντακόπουλος, Βγόντζας, Παρασύρης, Παπαδάκης, Μαυρογιαννάκης.
Στον πάγκο έμειναν: Φθενάκης.

Λασίθι (Κώστας Καρζής): Βουζουνεράκης, Χαλκιαδάκης, Αναγνωστόπουλος, Στρατάκης, Βόκολος, Λιοντάκης, Τζαράκης, Φραγκιαδάκης, Χαζιράι, Ξωμεριτάκης, Τραυλός
Επαιξαν και οι: Βάρδας, Στεφανάκης, Φωτουλάκης.
Στον πάγκο έμειναν: Τζελεβεκάκης, Ακαμωτάκης, Τοπούζι, Κάλια

Την πρώτη θέση του Κυπέλλου «Μάχη της Κρήτης» κατέλαβαν τα Χανιά που νίκησαν με 2-0 το Ρέθυμνο στον τελικό με γκολ των Φιωτάκη στο 13′ και Μαυρομάτη στο 55′.

Πληροφορίες από το athlitiko.gr