Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Κ. Ανυφαντάκης: «Η πίστη μου στους παίκτες είναι πολύ μεγάλη»

Οι δηλώσεις του προπονητή του Γιούχτα, Κώστα Ανυφαντάκη μετά το τέλος της σημερινής αναμέτρησης κόντρα στον Ολυμπιακό Β’ (3-1):

«Γνωρίζαμε τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίζαμε σήμερα στο παιχνίδι μας. Μπήκαμε στην αρχή του παιχνιδιού και αντιμετωπίσαμε προβλήματα, τα οποία θεωρώ ότι προήλθαν απ’ την κατεύθυνση μας στην αμυντική μας λειτουργία.

Άμεσα διορθώσαμε πράγματα και μετά τα πρώτα πέντε λεπτά αποκτήσαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού έχοντας την μπάλα στα πόδια μας, αλλά δεν απειλούσαμε ιδιαίτερα.

Δυστυχώς μέσα σε λίγα λεπτά δεχτήκαμε δυο πολύ εύκολα γκολ. Το πρώτο γκολ το δεχτήκαμε έχοντας οργανωμένη άμυνα και το δεύτερο κάτω από συνθήκες αριθμητικής υπεροχής και αυτά θεωρώ ότι καθόρισαν το ματς.

Έγινε ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι για εμάς, καθώς στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός έπαιξε στο ανοιχτό γήπεδο, κάτι που δεν μας βοήθησε να επανέλθουμε, πάραυτα έγινε μεγάλη προσπάθεια έστω και στο τέλος. Παλέψαμε μέχρι το τελευταίο λεπτό.

Το μυαλό μας πλέον είναι στην επόμενη προπόνηση, ώστε να βελτιώσουμε τις αδυναμίες μας. Ο τρόπος με τον οποίο θέλουμε να παίξουμε θεωρώ ότι θα μας βοηθήσει να πάρουμε αποτελέσματα και να πετύχουμε τον στόχο μας.

Η πίστη μου στους παίκτες είναι πολύ μεγάλη και μέσα από πολύ δουλειά θα καταφέρουμε τους στόχους μας.»