Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Κ. Δεληκώστας: “Δεχθήκαμε πολλούς άσους στα δυο πρώτα σετ από τον ΠΑΟΚ”

Στους άσους που δέχθηκε ο ΟΦΗ απο τον ΠΑΟΚ, στα δυο πρώτα σετ, στάθηκε ο τεχνικός του ΟΦΗ Κώστας Δεληκώστας, μετά την ήττα με 3-1 σετ στο Κλειστό Γυμναστήριο του Βαρδινογιάννειου Αθλητικού Κέντρου.

Ο τεχνικός του ΟΦΗ είχε παράπονα απο τους παίκτες του για την υποδοχή στα δυο πρώτα σετ “κάτι πρωτοφανές, γιατί είμαστε πολύ καλοί σε αυτό” όπως είπε, χαρακτήρισε πολύ σοβαρό τον ΠΑΟΚ και δήλωσε ικανοποιημένος απο την παρουσία του Αφρικανού διαγώνιου  Σικούκου, ο οποίος έκανε το καλύτερο του παιχνίδι με τον ΟΦΗ.

“Δεν ήταν εύκολο. Ο ΟΦΗ έχει καλή ομάδα και ένα δύσκολο γήπεδο” σχολίασε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Γιόσκο Μιλενκόσκι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις μετά το παιχνίδι ΟΦΗ-ΠΑΟΚ (1-3) στο Κλειστό Γυμναστήριο του Βαρδινογιάννειου Αθλητικού Κέντρου:

Κώστας Δεληκώστας (προπονητής ΟΦΗ):

“Είπαμε ότι με τις 4 πρώτες ομάδες, για να πάρουμε κάτι πρέπει αυτές να είναι σε κακή μέρα και εμείς στην καλύτερη μας μέρα. Δεχθήκαμε πολλούς άσους το πρώτο σετ, κυρίως απο το Ράπτη. Κάναμε λάθη ακόμα και σε μέτρια σέρβις του ΠΑΟΚ. Αυτό είναι πρωτοφανές για μας, γιατί εμείς είμαστε καλοί στην υποδοχή. Στο μπλοκ πάνω στο φιλέ ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος.

Αυτό φάνηκε στα δυο πρώτα σετ. Κάναμε ένα ξέσπασμα στο τρίτο σετ, στο μπλοκ άμυνα και στο σέρβις του Σικούκου και το πήραμε, αλλά δεν μας έδωσε κάτι περισσότερο. Ο ΠΑΟΚ ήταν πολύ σοβαρός. Έχει πολύ καλή ομάδα φέτος και καλή χημεία.

Του έλειψε ο Γιόρνα, αλλά και ο Σωτηρίου κάλυψε το κενό, είναι πολύ καλός μπλοκέρ. Ο ΠΑΟΚ ήταν πολύ καλός σε όλους τους τομείς. Έμεινα ευχαριστημένος απο κάποια χτυπήματα του διαγώνιου του Σικούκου, περιμένω και τον Τζάρβις την επόμενη εβδομάδα. Ο Αμπράο ήταν σε ανεκτά επίπεδα και πιστεύω ότι ανεβαίνει Χρειαζόμαστε δουλειά στο σέρβις, απο κάποιους παίκτες.

Τώρα πάμε στο Μίλωνα που κέρδισε τον Παναθηναϊκό. Έχει πολύ καλή ομάδα με παίκτες εγνωσμένης αξίας, αλλά και ελπιδοφόρους.Το γήπεδο είναι πολύ δύσκολο. Θα παίξουμε με μια πολύ ανταγωνιστική μάδα και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε κάτι”.

Θοδωρής Τσαδήμας (λίμπερο ΟΦΗ):

“Στα δυο πρώτα σετ, αδικήσαμε τους εαυτούς μας. Δεν κρατήσαμε την υποδοχή και εγώ προσωπικά έκανε 4 λάθη που δεν μου επιτρέπεται. Αυτό ήταν η κινητήριος δύναμη του ΠΑΟΚ. Έκανε πολύ καλό σέρβις στα δυο πρώτα σετ. Ανεβήκαμε πολύ στο τρίτο σετ, στην υποδοχή και στο μπλοκ άμυνα.Έχουμε ένα πολύ καλό διαγώνιο που τελείωσε πολύ δύσκολες μπάλες σε αυτό το σετ. Ο ΠΑΟΚ ήταν 2-3 κλικ παραπάνω απο εμάς σε κάποιους τομείς και ειδικά στο μπλοκ άμυνα.

Αυτό δεν μας επέτρεψε να διεκδικήσουμε κάτι καλύτερο. Εμείς συνεχίζουμε. Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι εκτός έδρας με τον φορμαρισμένο Μίλωνα, στο οποίο θα πάμε να παλέψουμε για ότι καλύτερο”.

Γιόσκο Μιλενκόσκι (προπονητής ΠΑΟΚ):  “Νομίζαμε ότι θα είναι εύκολο, αλλά δεν είναι εύκολο. Ο ΟΦΗ έχει καλή ομάδα, 4 ξένους, είναι δύσκολο γήπεδο εδώ. Είναι πολύ δύσκολο να παίξεις. Αλλά εμείς παίξαμε καλά. Είχαμε καλό σέρβις και καλό μπλοκ. Συγχαρητήρια στους παίκτες μας και στον ΟΦΗ. Ήταν ένα καλό παιχνίδι. Εμείς θέλουμε να παλέψουμε όλους τους τίτλους. Έχουμε και την Ευρώπη. Την Τετάρτη πηγαίνουμε να παίξουμε τη ρεβάνς στη Βουλγαρία.

Και εκεί δεν είναι εύκολα. Έχουμε παιχνίδια σε κάθε 2-3 μέρες. Περιμένουμε πίσω και τον Γιόρνα. Νομίζω είμαστε σε ένα καλό δρόμο και θα είναι μια καλή σεζόν για τον ΠΑΟΚ”.

Θόδωρος Βουλκίδης (Κεντρικός ΠΑΟΚ):

Ήταν πολύ ζεστό το κλίμα στην Κρήτη. Είναι μια πολύ ομάδα ο ΟΦΗ και θα το δείξει στη συνέχεια του πρωταθλήματος. Εμείς ήμασταν καλύτεροι σε κάποια κομμάτια και πήραμε τη νίκη άξια. Η συνέχεια για μας είναι το επόμενο παιχνίδι στη Βουλγαρία. Πάμε για να πάρουμε την πρόκριση”.