Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Κ. Ταβλαδωράκης: «Αξίζει να ασχολούμαστε με τον ερασιτεχνικό αθλητισμό;»

Έξαλλος ήταν ο τεχνικός του Ρωμανού Κώστας Ταβλαδωράκης, μετά τη λήξη του ματς με αντίπαλο την Τύλισο. 

Στη συγκεκριμένη αναμέτρηση τραυματίστηκαν πολύ σοβαρά δύο ποδοσφαιριστές, ο Νοδαράκης και ο Ελευθεράκης, με τον Ταβλαδωράκη να σχολιάζει και το ότι ο γιατρός έγραψε στο φύλλο αγώνα ότι πρόκειται για θλάση ενώ ήταν κάταγμα για τον πρώτο και διάστρεμμα για τον δεύτερο ενώ επρόκειτο για συντριπτικό κάταγμα! 

Η δήλωσή του:

«Σήμερα δυστυχώς δεν μπορούμε να μιλήσουμε για ποδόσφαιρο. Καταρχάς να ευχηθώ και στα δύο παιδιά περαστικά και ταχεία ανάρρωση. Σήμερα όμως πρέπει να προβληματιστούμε και να δούμε αν πραγματικά αξίζει να ασχολούμαστε με τον ερασιτεχνικό αθλητισμό.

Έχουμε δύο παιδιά ο ένας με κάταγμα στο χέρι που πιθανότητα να χρειαστεί χειρουργείο και ένα παιδί με συντριπτικό κάταγμα στο πόδι που χρειάζεται άμεσα χειρουργείο.

Και σε αυτή την κατάσταση έχουμε ένα γιατρό που, προκαλώ να δείτε το φύλλο αγώνα, που αναφέρει για τους τραυματισμούς θλάση στο χέρι στον πρώτο και διάστρεμμα στον δεύτερο.

Ένα παιδί να υποφέρει και το ασθενοφόρο να κάνει 25-30 λεπτά να έρθει.

Δυστυχώς με στεναχώρησαν και κάποιες άλλες συμπεριφορές στα τελευταία λεπτά που παίχτηκε το όποιο παιχνίδι μπορεί να γίνει μετά από όλα αυτά, αλλά καλό θα είναι να υπάρχει μεγαλύτερη ενσυναίσθηση γιατί δεν είναι όλα στο βωμό του αποτελέσματος ειδικά στον ερασιτεχνικό αθλητισμό!»